Account Manager Zuidoost-Nederland

Functie: Account Manager Zuidoost-Nederland
Dienstverband:   Fulltime
Ervaring: Niet noodzakelijk

Prachtige technisch commerciële uitdaging voor een afgestudeerde dierenarts

Rayon: Zuidoost-Nederland

Over Elanco Animal Health | Elanco, onderdeel van Eli Lilly en Company, is wereldleider in het ontwikkelen van producten en diensten die de gezondheid, het welzijn en de prestaties van dieren verbeteren. Innovatieve nieuwe producten helpen onze huisdieren een langer, gezonder en gelukkiger leven te leiden. Elanco wordt bestuurd vanuit het internationale hoofdkantoor in de Amerikaanse staat Indiana en biedt werk aan ruim 7000 mensen in meer dan 40 landen. In de Benelux werkt Elanco vanuit Antwerpen en Utrecht met een enthousiast en slagvaardig marketing- en salesteam aan de groei van de business.

De functie | Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor de succesvolle verkoop van Elanco’s producten voor gezelschapsdieren. Met Elanco’s veterinaire expertise en producten weet je toegevoegde waarde te creëren voor de dierenartsenpraktijken in jouw rayon. Door middel van verkoopgesprekken, presentaties, workshops en trainingen help je dierenartsen en assistenten de diergeneesmiddelen op de juiste wijze in te zetten met het beste resultaat voor zowel de praktijk als ook haar klanten. In lijn met de vooraf vastgestelde verkoopdoestellingen stel je strategische account plannen op en voert deze uit in samenwerking met je collega’s werkzaam op het gebied van Technical Services en Marketing. Daarnaast voer je een gedegen administratie waarin je al jouw verkoopactiviteiten vastlegt en opvolgt. Je rapporteert jouw resultaten aan Head of Sales NL.

Jouw profiel:

• Je bent afgestudeerd dierenarts in de richting van gezelschapsdieren;

• Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je bent resultaatgericht en commercieel gedreven;

• Je bent in staat om technisch wetenschappelijke informatie om te zetten in praktische adviezen en oplossingen voor collega dierenartsen en diereigenaren;

• Je bent ambitieus, flexibel en leergierig en beschikt over voldoende overtuigingskracht.

Het aanbod | Voor expertise en inzet biedt Elanco Animal Health een dynamische internationale omgeving waarin het kennen en kunnen verder kan worden ontwikkeld. Elanco stelt medewerkers en innovatie centraal. Er wordt veel aandacht besteed aan opleiding en ontwikkeling op technisch en persoonlijk vlak. Elanco biedt meer dan uitstekende arbeidsvoorwaarden als ook reële doorgroeimogelijkheden in veterinair technisch opzicht.

Meer informatie of solliciteren? | Bel vrijblijvend eens met drs. Chris Salentijn, headhunter bij nomilk2day, via +31 6 29 23 92 11 of e-mail chris@nomilk2day.nl om van gedachten te wisselen over deze vacature. Meer informatie vind je op www.nomilk2day.nl


nomilk2day headhunters

nomilk2day headhunters

Soort bedrijf: Headhuntersbureau
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon:
drs. Chris Salentijn
+31629239211
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Nee
Adres:
Jufferenwel 30
8011 LE Zwolle
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken