accountmanager veterinaire dermatologie Zuid Nederland & Vlaanderen

Functie: accountmanager veterinaire dermatologie Zuid Nederland & Vlaanderen
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2859

Maxani Animal Healthcare groeit en Merel gaat 4 dagen per week “achter de schermen” werken. Dus hebben we een

vacature voor een accountmanager veterinaire dermatologie

Regio Zuid Nederland 32-40 uur

Heb jij een passie voor dieren en dermatologie? Ben je een inspirator en krijg je vaak dingen voor elkaar. Vind je het leuk om met een gezellig team ervoor te zorgen dat de gezelschapsdieren een goede behandeling krijgen met onze producten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Maxani Animal Healthcare BV is een snelgroeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in dermatologische producten voor kleine huisdieren en paarden. We leveren onze hoogwaardige producten aan veterinaire specialisten en dierenartsen. De ontwikkeling van de producten doen we zelf en we produceren ze voornamelijk in Nederland. Naast ons bekende merk Maxani hebben we ook DermaGroom, een speciale lijn gericht op huid- en vachtprofessionals in trimsalons. Onze producten dragen bij aan een optimale huidverzorging, wat resulteert in minder noodzaak voor antibiotica en corticosteroïden.

Wat ga je doen?

Je vervult een verbindende sleutelrol waarin je zowel relatiebeheer als sales in je regio op je neemt. In deze functie ben je de belangrijkste schakel voor de advisering van ons assortiment aan dierenklinieken en trimsalons in het rayon Zuid Nederland en Vlaanderen. Je biedt ondersteuning aan dierenklinieken en huid- en vachtprofessionals door hun kennis te vergroten.

Je beheert zelfstandig je agenda en afspraken. Ook staan we met ons team vaak op beurzen en congressen. Dit is zowel voor ons als voor onze klanten weer een goed moment om de relatie te verdiepen.

Wat neem je mee?

Je hebt een achtergrond als paraveterinair of hebt de hbo-opleiding diermanagement afgerond. Daarnaast beschik je over HBO-werk- en denkniveau. Je hebt een sterke affiniteit met dermatologie en straalt energie uit. Als zelfstandig persoon wek je vertrouwen en vind je het leuk de verbinding met mensen aan te gaan, met een proactieve houding in het oplossen van problemen.

Je bent woonachtig in de regio Zuid-Nederland, of bereidheid om daarheen te verhuizen, is een vereiste. Je beheerst zowel de Nederlandse taal vloeiend, en kennis van Engels en/of Duits is een pré.

Wat bieden wij?

Wij bieden een dynamische en verantwoordelijke functie met ruimte voor eigen inbreng en ideeën binnen een groeiend bedrijf met een prettige werksfeer. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast voorzien wij in een bedrijfsauto, telefoon en laptop.

Als deze vacature jou enthousiast maakt en je jezelf volledig herkent in het bovenstaande profiel, stuur dan uiterlijk donderdag 15 december je CV en motivatie naar miriamwind@maxani.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!


Maxani Animal Healthcare BV

Maxani Animal Healthcare BV

Soort bedrijf : Groothandel
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon :
Miriam Wind
0620139009
Website: bekijk website
Adres:
Leeuweriklaan 14-B
3704 GR Zeist
Nederland

Bekijk alle vacatures van Maxani Animal Healthcare BV

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken