Customer Service Medewerker

Functie: Customer Service Medewerker
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Minimaal 1 jaar
Vacaturenr: 2848

Covetrus is op zoek naar een

Customer Service Medewerker
32-40 uur, Cuijk

Gezocht: een kenner van de dierenartspraktijk met talent in serviceverlening!

Wil je werken in een commerciële functie binnen de veterinaire markt? Hou je van het contact met mensen en vind je het een uitdaging om niet alleen onze producten te verkopen maar ook mee te denken over wat onze klanten nodig hebben? Wordt onze nieuwe Customer Service Medewerker. We bieden je een werkkring waar je in de watten gelegd wordt!

Vanuit het Brabantse Cuijk richten zich iedere dag ruim honderd medewerkers op de distributie en verkoop van alles wat dierenartspraktijken nodig hebben. Covetrus Nederland is hier zelfs marktleider in en maakt deel uit maakt van een internationaal beursgenoteerd bedrijf. Wij geloven dat de beste zorg voor onze klanten hand in hand gaat met goede zorg voor ons eigen personeel. De sfeer in ons kantoor is gezond Brabants: open, eerlijk en met aandacht voor iedereen. Je wordt van tijd tot tijd getrakteerd op een stoelmassage als je dat fijn vindt en een fysiotherapeut kijkt mee naar je werkplek. Klinkt goed, toch? Er wacht een mooie plek voor jou: als Customer Service Medewerker.

Dit is jouw werk
Als Customer Service Medewerker ben je adviseur van dierenartspraktijken. Je hebt voortdurend contact met klanten en leveranciers. Het is een kleine wereld en je leert elkaar al heel snel kennen. Het persoonlijke contact maakt deze functie zo leuk. Je wordt gebeld met de vraag of je een dierengeneesmiddel, een voedingsproduct of een apparaat voor de praktijk kunt leveren. Misschien moet je meezoeken naar de beste keuze of denk je mee over een alternatief. Jij hebt kennis van wat er speelt in een dierenartspraktijk en als je het even niet weet, kun je gelukkig putten uit de ervaring van je collega’s. Het belangrijkste is dat de klant is geholpen en de doelstelling van de afdeling wordt gerealiseerd. Natuurlijk kan het voorkomen dat er klachten binnenkomen. Jij schrikt hier niet van maar denkt altijd in termen van oplossingen en servicebieden. Administratieve taken horen ook erbij. Je handelt warehouse-orders en retouren af en registreert calls in het CRM systeem.

Dit ben jij

  • Bij deze functie hoort een afgeronde MBO niveau 4 opleiding. Je weet hoe het werkt in een dierenartspraktijk en je hebt ervaring in een commerciële of servicegerichte functie.
  • Je bent vaardig in Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Affiniteit met computersystemen zoals Word, Excel, SAP en Salesforce is wenselijk.
  • Je bent klantgericht en commercieel tegelijk. Het geeft jou voldoening om overal een oplossing voor te vinden.
  • Zelfstandig werken vind je fijn, maar je bent ook een teamplayer.

Wat wij jou bieden

  • Dit is een baan met zekerheid, waar alles goed geregeld is. Je werkt voor de grootste veterinaire groothandel van het land. We bieden een jaarcontract, dat we graag omzetten in een vast contract als de klik wederzijds is.
  • Het salaris is marktconform en afhankelijk van je ervaring en vaardigheden. We maken het voor jou beslist de moeite waard. Ook is er een bonus op basis van behaalde doelstellingen.
  • De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Wat dacht je van 36 verlofdagen? Je kunt ook gebruik maken van diverse collectieve verzekeringen.
  • Ons kantoor is gemakkelijk bereikbaar en heeft voor jou een prettige werkplek voorbereid. Een fysiotherapeut onderzoekt of je bureau en stoel op jou zijn afgestemd. Onze eetruimte is helemaal vernieuwd en buiten op een groot grasveld staan picknicktafels waar je samen met collega’s heerlijk in het zonnetje kunt zitten.
  • De sfeer in jouw team is uitstekend. Je hebt twaalf directe collega’s die altijd voor je klaarstaan. Ook met de andere afdelingen is het contact goed. Iedereen kent elkaar en de deur van de directie staat altijd voor jou open.

Laten we kennismaken Is je interesse gewekt? Dan zien we graag jouw motivatiebrief en cv tegemoet via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Covetrus

Soort bedrijf : Arbeid
Medewerkers: 21-50 personen
Contactpersoon :
Afdeling HR
0235530350
Website: bekijk website
Adres:
Beversestraat 23
5431 SL Cuijk
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken