Dierenarts gemengd

Functie: Dierenarts gemengd
Dienstverband:   Waarneming
Periode: juli 2020 t/m november 2020
Ervaring: Niet noodzakelijk

Vacature Part-time Gd en/of P dierenarts, Dierenartspraktijk Edam

In verband met een zwangerschapsverlof zijn we op zoek naar een kleine huisdieren en/of paarden dierenarts voor minimaal 2 dagen in de week (meer uren in overleg) voor de maanden juli t/m november 2020. Meedraaien in het dienstverband in overleg. Er bestaat een mogelijkheid tot vaste aanstelling nadien.

We zijn een klein en hecht team, bestaande uit drie dierenartsen en drie para-veterinairen. We handhaven een ontspannen werksfeer, waarin veel ruimte is om te leren en te overleggen. Er werken altijd 2 dierenartsen en is er dus hulp aanwezig. Ervaring is een pré, maar niet altijd nodig.

De praktijk is gunstig gelegen, aan een N-weg, 20 minuten ten noorden van Amsterdam en aan het busstation. We behandelen kleine huisdieren en paarden. De werkzaamheden bestaan uit operaties en spreekuren voor de kleine dieren en visites voor de paarden. De paardenvisites worden gereden door heel Noord-Holland. We beschikken over een (mobiele) röntgen en echo, bloed- analyse apparatuur en inhalatie-anesthesie. Iedereen beschikt over zijn eigen voorkeur en specialisatie, dus als je alleen ervaring hebt met ofwel paard ofwel Gd, ben je ook meer dan welkom om te solliciteren.

Lijkt je dit een leuke baan?

Stuur dan je c.v. en motivatie op naar: info@dierenartsedam.nl t.a.v. Louise Mosk


Dierenartspraktijk Edam

Dierenartspraktijk Edam

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 1-5 personen
Contactpersoon:
Hannah Reijmerink
0299-748071
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Nee
Adres:
Schepenmakersdijk 20
1135 AG Edam
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken