Dierenarts gemengd

Functie: Dierenarts gemengd
Dienstverband:   Fulltime
Ervaring: Niet noodzakelijk

Gezocht: Dierenarts gezelschapsdieren met nacht- en weekenddiensten paarden

Spreekt het jou aan om onderdeel te zijn van een dynamische dierenartsenpraktijk? Ligt jouw interesse bij gezelschapsdieren maar werk je binnen de diergeneeskunde ook graag met paarden? Dan willen wij jou graag toevoegen aan ons team! Wij zoeken een:

Dierenarts gezelschapsdieren met nacht- en weekenddiensten paarden (m/v)

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven dierenarts waarbij de focus ligt op gezelschapsdieren. Daarnaast ga je in de nacht- en weekenddiensten paard meedraaien.

De passie waarmee je de dieren verzorgt en behandelt is net zo belangrijk als je proactieve houding en communicatie met de klanten. Praktijkervaring heeft onze voorkeur maar wij vinden het belangrijker dat je enthousiast en gemotiveerd bent om aan de slag te gaan als dierenarts gezelschapsdieren en te leren van de ervaren dierenartsen. Daarnaast is het belangrijk dat je flexibel en breed inzetbaar bent.

Wie is Dierenkliniek Ridderkerk?

Wij zijn een snelgroeiende kliniek met goede kwaliteit dierengeneeskunde en tweedelijnszorg. Voor gewonde en zieke huisdieren zijn we dé plek in de regio om verder behandeld te worden. Deze zorg kunnen wij bieden dankzij een toegewijd en hecht team van dierenliefhebbers bestaand uit ruim 70 personen, waaronder 23 dierenartsen, 36 enthousiaste assistentes en goed ondersteunend personeel. Verdeeld over een hoofdvestiging in Ridderkerk, 5 nevenvestigingen in de regio en de Spoed- & Verwijskliniek voor Dieren in Barendrecht waken wij over de gezondheid van duizenden dieren. Als Dierenkliniek Ridderkerk zijn wij onderdeel van Evidensia Nederland. Wij zijn lid van de BPW.

Wat hebben wij jou te bieden?

Dierenkliniek Ridderkerk hanteert de CAO voor dierenartspraktijken en er is veel aandacht voor persoonlijke en veterinaire ontwikkeling in de vorm van nascholings- en doorgroeimogelijkheden.

Wil jij deel uitmaken van een ambitieuze en energieke organisatie?

Stuur of mail je sollicitatiebrief met CV naar:

Dierenkliniek Ridderkerk B.V.
T.a.v. Ellen Valstar/Thomas Benschop
Jacob Catsstraat 3
2985 BE Ridderkerk

werken@dierenkliniekridderkerk.nl


Dierenkliniek Ridderkerk

Dierenkliniek Ridderkerk

Soort bedrijf: Gemengd
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon:
L. Biezepol
085 - 273 19 19
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Jacob Catsstraat 3
2985 BE Ridderkerk
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken