Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Minimaal 1 jaar
Vacaturenr: 2955

Organisatie | Anicura heeft twee dierenklinieken in Steenwijk met verschillende dependances in de regio. Eén daarvan is Dierenkliniek de Woldberg: een gemengde praktijk waar 14 dierenartsen en 21 deskundige paraveterinairen elke dag met veel plezier veterinaire zorg bieden. Het praktijkpand heeft meerdere spreekkamers en beschikt over digitale röntgen, echo, gasnarcose, laparoscopie en bloedanalyse-apparatuur. Daarnaast zijn we een verwijskliniek voor tandheelkundige patiënten. Verder begeleiden we het lokale dierenasiel en zijn we “Catfriendly” gecertificeerd. We zijn nu drie jaar onderdeel van AniCura, dat maakt dat je samenwerkt met een groot aantal klinieken. Het uitwisselen van kennis en expertise staan dan ook hoog in het vaandel. Bij ons dus volop gelegenheid om te groeien, jezelf te ontwikkelen en met collega’s te sparren! Voor dit ambitieuze team en onze groeiende klantenkring zoeken we een enthousiaste:

DIERENARTS GEZELSCHAPSDIEREN (24-40 uur)

Standplaats | Steenwijk (Overijssel)

Functie | Als gezelschapsdierenarts word je onderdeel van een hecht, gedreven en zelfsturend team. Je zet je in voor uitstekende eerstelijns zorg voor honden, katten, knaagdieren, konijnen en bijzondere dieren zoals reptielen en vogels. Afhankelijk van jouw ervaring richt je je op interne geneeskunde, chirurgie en radiologie. Samen met je eigen collega’s en die van de buurtpraktijk verzorg je de diensten, dat betekent bijvoorbeeld dat je ongeveer zes weekenden per jaar aan het werk bent. Je werkt daarnaast aan je eigen ontwikkeling en volgt regelmatig trainingen uit het brede (inter)nationale nascholingsaanbod van AniCura.

Jouw profiel:

• Je bent in het bezit van het diploma Diergeneeskunde;

• Bij voorkeur heb je ervaring in de diergeneeskunde voor gezelschapsdieren;

• Je bent een teamspeler, proactief en klantgericht;

• Je wilt je graag ontwikkelen op veterinair gebied als ook op persoonlijk vlak;

• Je bent woonachtig op max. 45 min reisafstand of bereid om in de regio te komen wonen.

Het aanbod | Naast een leuke uitdagende baan bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden en volop kansen voor persoonlijke en professionele groei. Binnen AniCura hebben we ons eigen arbeidsvoorwaardenpakket. Jij als medewerker staat daarin centraal, zodat jij een blije en tevreden medewerker wordt en blijft. In vergelijk met de CAO voor Dierenartsenparktijken betalen we een hoger salaris en is de pensioenvoorziening beter geregeld. Daarnaast helpen we jou met een optimale werk-privé balans doormiddel van het Associate Assistance Programme.

Vragen of interesse? | Heb je vragen of wil je in vertrouwen eens van gedachten wisselen? Schroom dan niet contact met Enoc da Costa, Sr. Talent Acquisition Partner, Tel. 0623926371. Wil je solliciteren? Stuur dan je CV inclusief een korte motivatie naar enoc.da.costa@anicura.nl of Reageer direct middels de button hieronder. We horen graag van je!

Meer informatie over onze praktijk vind je op www.anicura.nl/klinieken/steenwijk/kaasweg/


AniCura Dierenkliniek de Woldberg

AniCura Dierenkliniek de Woldberg

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 21-50 personen
Contactpersoon :
Sabrina Noordanus
0627442126
Website: bekijk website
Adres:
Kaasweg 2
8334 NT Steenwijk
Nederland

Bekijk alle vacatures van AniCura

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken