Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime
Ervaring: Minimaal 2 jaar

Vacature chirurg (m/v) met ambitie

AniCura de Tweede Lijn (NL)

Durf jij een uitdaging aan en ben je op zoek naar een baan met dynamiek, verantwoordelijkheid en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen? Dan ben jij de dierenarts die wij zoeken!

AniCura de Tweede Lijn is een verwijscentrum voor gezelschapsdieren. De laatste jaren zijn wij flink gegroeid en is het team uitgebreid met o.a. een Diplomate op het gebied van de interne geneeskunde en een Diplomate in de chirurgie. In september van dit jaar hebben we een tweede vestiging in Zwolle geopend.

Onze beide klinieken beschikken over o.a. over een CT -scan, modern geoutilleerde operatiekamers en state-of-the-art anesthesieapparatuur. Wij worden ondersteund door goed getrainde paraveterinairen. Wij zijn als kliniek onderdeel van de AniCura groep.

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een chirurg (m/v) met ambitie.

De dierenartsen die bij ons werken zijn enthousiast, grondig geschoold, hebben goede communicatieve vaardigheden en houden van een dynamische baan met eigen verantwoordelijkheid.

Wil je als individu en als onderdeel van het team echt iets bijdragen aan onze praktijk en aan de patiƫntenzorg? Dan is dit een mooie werkplek voor jou!

Ben jij een doorgewinterd chirurg? Of heb je minder ervaring, maar ben je gemotiveerd om meer te leren op het gebied van de (neuro-) chirurgie en orthopedie?

Stuur dan je CV en motivatiebrief voor 07 november 2018 naar detweedelijn@anicura.nl t.a.v. Frans de Roo (HR).

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Henrik Wagter (chirurg, practice manager) op (0031)38-3035333 of stuur een mail naar henrik.wagter@anicura.nl


AniCura de Tweede Lijn

AniCura de Tweede Lijn

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 21-50 personen
Contactpersoon:
Henrik Wagter
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Meenteweg 24a
8041 AV Zwolle
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken