Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk

Dierenarts gezelschapsdieren 1e lijn (32uur)

Gevraagd: Ben jij een gepassioneerde dierenarts die zich wil bekwamen in de 1e lijn en ook nieuwsgierig is naar de 2e lijn ? Dan hebben wij de juiste combinatie voor jou !

Wie zijn wij ?

Anicura Dierenziekenhuis Drechtstreek, bestaat uit het Dierenziekenhuis met 5 dependances in de omliggende regio, het Diergeneeskundig Verwijscentrum Dordrecht en Specialistisch Verwijscentrum Haaglanden in Rijswijk.

Dierenziekenhuis Drechtstreek biedt al ruim 65 jaar de beste zorg aan huisdieren in Dordrecht en omgeving. Wij staan als enige zorgverlener voor dieren in de regio alle dagen van het jaar 24 uur per dag klaar om huisdieren te helpen. De afdeling opname van het verwijscentrum in Dordrecht en Rijswijk wordt 24 uur per dag, zeven dagen per week bemand door ons personeel. De opgenomen dieren kunnen hierdoor ook in de avonden, nachten en weekenden de zorg ontvangen die nodig is.

De dierenartsen die bij ons werken zijn gedreven, behulpzaam en hebben goede communicatieve en sociale vaardigheden en houden van werken in een dynamische en stimulerende omgeving met eigen verantwoordelijkheid.

Wat bieden wij jou ?

Wij bieden een baan in een zelfstandige werkomgeving in nauwe samenwerking met de collega’s van diverse locaties. Wij stimuleren onze artsen tot het volgen van externe nascholing met een budget van € 1000,- per jaar. Daarnaast bieden wij een uitgebreid interne nascholingsprogramma aan. Tijdens je 1e 5 maanden doe je , onder werktijd , een mini-internship; je loopt een aantal dagdelen mee met meerdere artsen en/of specialisten. Tevens bieden we je een mentorprogramma aan, waarbij je extra begeleiding en ondersteuning krijgt van een collega -arts. In onze praktijk is er altijd iemand om op terug te vallen en je te adviseren. Tevens gaan wij in 2020 starten met een tutor traject, om de "jonge dierenarts" een jaar lang nog meer op weg te helpen in de rol van dierenarts in de praktijk,

Wat houdt de baan in ?

Wij zoeken een 1e lijns dierenarts, die zelfstandig kan werken en goed kan communiceren met collega’s en eigenaren en die begrijpt wat de wensen van onze klanten zijn. Wij vinden het heel belangrijk dat de eigenaren zich aan ons binden. De dierenarts zal 1e lijns spreekuren verzorgen. Tot deze eerstelijns handelingen kunnen ook behandelingen horen, zoals sterilisaties/castraties, bulten verwijderen en tandheelkundige behandelingen. Op alle dependances werken onze artsen en assistentes in een hecht en collegiaal team, met een goede werk- en overlegstructuur. Elke dierenarts word bij ons in gelijke mate ingeroosterd tijdens de 1e lijns spoeddiensten, doordeweeks of in het weekend. Met onze verwijscentra hebben wij in totaal een team van ruim 25 dierenartsen en specialisten.

Wie zoeken wij ?

Je bent een gedreven persoon die echt hart heeft voor dieren

Je kunt helder en duidelijk communiceren met eigenaren en collega’s

Je durft voor deze job te gaan en de verantwoording op je te nemen

Je vindt het leuk om dingen bij te leren, je wilt door ons opgeleid worden

Je vindt het niet erg om op wisselende tijden te werken of een standby dienst te doen

Herken je jezelf in bovenstaande beschrijving ? Stuur dan je motivatiebrief + C.V.naar

Marianne Cohn, adminstratie@dierenziekenhuisdrechtstreek.nl

Afd.personeelszaken


Anicura Dierenziekenhuis Drechtstreek

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon:
M.C. Cohn
078-6138444
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Nee
Adres:
Jan Valsterweg 58
3315 LG Dordrecht
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken