Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk

Vacature eerstelijns dierenarts gezelschapsdieren (32uur)

Wil jij werken bij de beste AniCura Kliniek van Europa? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Wat bieden wij:

· Een leuke baan als 1ste lijns gezelschapsdierenarts bij een praktijk met een goede werksfeer en een gemotiveerd en gezellig team. Ervaring is geen vereiste, wij helpen je! Je draait mee met de consignatiediensten, waarbij altijd een achterwacht bereikbaar is voor hulp of overleg.

· We bieden een mentorprogramma aan, waarbij je extra begeleiding en ondersteuning krijgt van een collega -arts. In onze praktijk is er altijd iemand om op terug te vallen en je te adviseren.

· Een mini-internship van 6 maanden waarbij je tijdens werktijd dagdelen meeloopt met andere dierenartsen en specialisten om ervaring op te doen in de verschillende vakgebieden.

· Veel mogelijkheid tot persoonlijke en professionele ontwikkeling met een ruim nascholingsbudget. Dierenartsen worden gestimuleerd om zich verder te verdiepen in een vakgebied waar hun interesse ligt.

· Aanloop-aanvangssalaris conform CAO

Wie zijn wij?

Anicura Dierenziekenhuis Drechtstreek is een grote gezelschapsdierenpraktijk met 4 dependances in Dordrecht en omgeving en 2 verwijscentra in Dordrecht en Rijswijk. In 2019 hebben we de AniCura Golden Paw award gewonnen voor beste AniCura kliniek van Europa. Wij staan 24/7 klaar voor onze patiënten, waarbij we samen streven naar de beste veterinaire zorg.

Is je interesse gewekt? Voor meer informatie of sollicitatie stuur een e-mail naar administratie@dierenziekenhuisdrechtstreek.nl t.a.v. Marianne Cohn


Anicura Dierenziekenhuis Drechtstreek

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon:
M.C. Cohn
078-6138444
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Nee
Adres:
Jan Valsterweg 58
3315 LG Dordrecht
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken