Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega

Onze praktijk:

Anicura Dierenziekenhuis Drechtstreek, bestaat uit het Dierenziekenhuis met 5 dependances in de omliggende regio, het Diergeneeskundig Verwijscentrum Dordrecht en Specialistisch Verwijscentrum Haaglanden in Rijswijk.

Dierenziekenhuis Drechtstreek biedt al ruim 65 jaar de beste zorg aan huisdieren in Dordrecht en omgeving. Wij staan als enige zorgverlener voor dieren in de regio alle dagen van het jaar 24 uur per dag klaar om huisdieren te helpen. De afdeling opname in het Diergeneeskundig Verwijscentrum Dordrecht wordt 24 uur per dag, zeven dagen per week bemand door ons personeel. De opgenomen dieren kunnen hierdoor ook in de avonden, nachten en weekenden de zorg ontvangen die nodig is.

De dierenartsen die bij ons werken zijn enthousiast, hebben goede communicatieve en sociale vaardigheden en houden van werken in een dynamische en stimulerende omgeving met eigen verantwoordelijkheid.

Vacature:

Voor het Anicura Dierenziekenhuis Drechtstreek zoeken wij een 1e lijns dierenarts, die zelfstandig kan werken en goed kan communiceren met collega’s en eigenaren en die begrijpt wat de wensen van onze klanten zijn. De dierenarts zal 1e lijns spreekuren verzorgen op onze hoofdvestiging en op onze dependances. Tot deze eerstelijns handelingen kunnen ook behandelingen horen, zoals sterilisaties/castraties en tandheelkundige behandelingen. Onze dierenartsen zijn bereid mee te draaien met de standby diensten ( 01.00-08.00) doordeweeks en in de weekenden, in samenwerking met en onder begeleiding van ons verwijscentrum.

Wij bieden een baan in een zelfstandige werkomgeving in nauwe samenwerking met de collega’s van het verwijscentrum, waar ook specialistische zorg (interne geneeskunde, orthopedie, chirurgie, radiologie, dermatologie, neurologie, oogheelkunde ) wordt aangeboden. Wij stimuleren onze artsen tot het volgen van externe nascholing in hun vakgebied en wij bieden ook interne nascholing aan. Door onze kennis te bundelen steven wij naar hoogwaardige diergeneeskunde. Deskundigheid en de modernste technieken gaan bij ons samen met liefde voor het dier.

Aanvangssalaris volgens CAO schaal,

www.dierenziekenhuisdrechtstreek.nl

www.verwijscentrum.nl

www.anicura.nl


Anicura Dierenziekenhuis Drechtstreek

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon:
M.C. Cohn
078-6138444
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Nee
Adres:
Jan Valsterweg 58
3315 LG Dordrecht
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken