Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk

Basic Vets groeit door en zoekt nieuwe dierenartsen gezelschapsdieren!

Basic Vets is een kliniek groep in Nederland met de specialisatie gezelschapsdieren. Met 10 locaties in de regio Dordrecht, Rotterdam, Sliedrecht, Zwijndrecht, Papendrecht en Gorinchem en snel groeiend naar meer locaties, zijn we een van de meest succesvolle dierenklinieken van dit moment. Een modern, jong en dynamisch bedrijf, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling, flexibele werktijden mogelijk zijn en waar je veel vrijheid kan genieten binnen je functie!

Ons huidige team bestaat op dit moment uit 21 dierenartsen en 30 para-veterinairs variërend van 30+ jaar ervaring tot recent afgestudeerden. We bieden 95% van alle dier-medische dienstverlening aan onze patiënten en zijn uitgerust met alle moderne medische diagnostische middelen.

Basic Vets onderhoud daarnaast haar eigen 24/7 spoeddiensten om de patiënten elke dag van het jaar te kunnen helpen. Aan het begin van je carrière bij Basic Vets is er niet direct een verplichting om mee te draaien met de spoeddiensten! Bij ons gaat alles in overleg.

In plaats van nog meer tekst laten wij graag een aantal van onze dierenartsen aan het woord!

“Basic Vets is een mooie plek om te starten als net afgestudeerde dierenarts. Het leuke vind ik dat je al snel veel verantwoordelijkheid krijgt, terwijl je altijd nog kunt overleggen met je collega's die graag meedenken. Er is zorg door de patiënt, maar ook voor de klant. Daarnaast is Basic Vets nog groeiende. Het is mooi om daar een onderdeel van uit te maken, maar het zorgt bovendien ook voor doorgroeimogelijkheden voor jezelf.”

Drs. Alan Diddens, dierenarts bij Basic Vets

“Ondanks het feit dat ik nog maar kort bij Basic Vets werk, ben ik al heel snel opgenomen in het team. Het is voor de meer ervaren dierenarts zeker een goede plek om je carrière verder uit te bouwen, omdat je maximaal gestimuleerd wordt om uit te gaan blinken in één bepaald vakgebied, wat jijzelf erg leuk vindt om te doen. Het is zelfs mogelijk om een betaalde stage in het buitenland te volgen in jouw vakgebied van interesse.

De Hospitals zijn ontzettend goed geoutilleerd, waardoor je heel veel van je eigen patiënten succesvol kunt behandelen.”

Drs. Anneke van der Stee, dierenarts bij Basic Vets

“Bij Basic Vets is alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Er wordt veel aandacht besteed aan nascholing, waarbij rekening gehouden wordt met de interessegebieden van de werknemers. Dit wordt echt op maat afgepast. Vervolgens worden ook de investeringen gedaan die het mogelijk maken het geleerde in praktijk te brengen. Voor mij persoonlijk betekent dit dat ik mij de afgelopen jaren enorm heb kunnen door ontwikkelen in de orthopedie en daardoor elke dag weer met plezier naar mijn werk ga, omdat ik werk doe wat ik leuk vind en waar ik goed in ben. En dat geeft voldoening.”

Drs. Saskia Westdorp, dierenarts bij Basic Vets

“Voor een beginnend dierenarts is Basic Vets een uitstekende keuze. Werken in een collegiale sfeer waarin overleg met meer ervaren practici altijd mogelijk is. Vanzelfsprekend is er de mogelijkheid om je verder in je interessevelden te verdiepen . Een modern bedrijf waar kwalitatief hoogwaardige diergeneeskundige zorg voor een betaalbare prijs en aandacht voor klant en dier centraal staan.”

Drs. R. Gonzalez-Baigorri, dierenarts bij Basic Vets

“Naast de reguliere veterinaire nascholingen werken we binnen Basic Vets samen met professionals op het gebied van persoonlijke ontwikkeling zoals Ron de Jong van Veterinary Happiness. Zo groei ik niet alleen in veterinaire kennis en kunde, maar ook als persoon en professional.”

Drs. M. Dijkshoorn-Lindhout, dierenarts bij Basic Vets

“Basic Vets is voor mij de ideale werkplek. Ik werk met een hecht team op een vaste locatie, maar ook met collega’s van andere locaties kan ik altijd overleggen of sparren over een moeilijke casus. Verder is Basic Vets snel groeiend en ontwikkel je mee met het bedrijf. Er zijn bij Basic Vets dan ook veel mogelijkheden tot zelfontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Collegialiteit, begeleiding en ontwikkeling en een leuk klantenbestand: je vindt het allemaal bij Basic Vets.”

Drs. K. Touker, dierenarts bij Basic Vets

Ben jij die afgestudeerde gezelschapsdierenarts met ambitie of die ervaren dierenarts die een volgende stap in je carrière wil maken? Ben je part-time beschikbaar voor 20- 30 uur per week of full-time? Wil je zeer goede arbeidsvoorwaarden en een goed salaris? Neem dan een kijkje op onze website www.basicvets.nl of zoek ons op Facebook en solliciteer via info@basicvets.nl tav de praktijkmanager!


Basic Vets

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 21-50 personen
Contactpersoon:
Johan Richard van Dongen
0614324526
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Prisma 100
3364 DJ Sliedrecht
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken