Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk

Ambitie, Enthousiasme, Team speler, Liefde voor het dier

Elke dierenarts is op dezelfde manier begonnen aan het werken naar zijn of haar droombaan als dierenarts; namelijk met de onvoorwaardelijke liefde voor het dier en passie om dieren te helpen. Bij Basic Vets staat juist deze liefde en passie voor het dier altijd op nummer 1 en er wordt altijd vanuit deze gedachte gewerkt! Dé plek dus om jouw carrière als dierenarts te beginnen en je droom te verwezenlijken of als ervaren dierenarts dé kans om je te ontwikkelen in het vakgebied naar keuze!

Wie zijn wij?

Basic Vets is een onafhankelijke dierenkliniek groep in Nederland met de specialisatie gezelschapsdieren. Met 10 locaties in de regio Dordrecht, Rotterdam, Sliedrecht, Zwijndrecht, Papendrecht en Gorinchem en snel groeiend naar meer locaties. Een modern, jong en dynamisch bedrijf, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling, flexibele werktijden mogelijk zijn en waar je veel vrijheid kan genieten binnen je functie!

Ons huidige team bestaat op dit moment uit 19 dierenartsen en 33 paraveterinairs variërend van 30+ jaar ervaring tot recent afgestudeerde. We bieden 95% van alle dier-medische dienstverlening aan onze patiënten en zijn uitgerust met alle moderne medische diagnostische middelen.

Als aspirant dierenarts of als nieuw lid van ons team zijn avond/nacht of weekend diensten NIET aan de orde!

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar afgestudeerde gezelschapsdierenartsen die hun eerste stappen in hun carrière willen maken voor onze Basic Vets Clinics en Basic Vets Hospitals of ervaren dierenartsen die klaar zijn voor hun volgende stap in hun carrière. Gemiddeld 20-32 uur per week (kan van afgeweken worden), verdeeld over gemiddeld 4 werkdagen.

Word je als startende dierenarts aangenomen, dan doorloop je bij ons een compleet opleidingstraject van 18 tot 24 maanden. Gedurende deze periode wordt je opgeleid tot volwaardig eerstelijnsdierenarts en kan je dagen meedraaien op de tweede /derdelijns locaties, de Basic Vets Hospitals. Wij investeren in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling als dierenarts in de vorm van interne en externe opleidingsdagen die je naar eigen interesse mag invullen! Ervaren dierenartsen, paraveterinairs en het management team met minimaal 10 jaar ervaring in diergeneeskundig zorg zullen je begeleiden op zowel geneeskundig vlak als klantcontact en omgang. Wij doen niet aan aanvang-salarissen, maar belonen je direct in een hogere schaal! Na je opleidingstraject kan je doorstromen om opgeleid te worden in je specialisatie naar keuze en/of waar op dat moment behoefte aan is binnen Basic Vets Groep Nederland. Geniet je van het dagelijks klant contact op een Clinic? Dan kan je ook ervoor kiezen om je carrière op een Clinic voort te zetten. Ligt je ambitie op chirurgie of diagnostisch vlak? Dan kan je doorstromen naar een van onze Hospitals. Er zijn ook mogelijkheden om het commercieel en operationeel management traject in te gaan na je opleidingstraject mochten er hier mogelijkheden voor zijn. Tijdens je eerste 18-24 maanden kan je op meerdere Clinics vestigingen je diensten draaien waarbij je op den duur zelfstandig, met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, in samenwerking met een klein team paraveterinairs, je spreekuren kan draaien. En dit alles tijdens je opleidingstraject! Onze arbeidsvoorwaarden zijn boven marktconform (cao dierenartsen), waarbij een goede instelling, inzet en prestaties direct beloond worden. Wij hebben de ambitie en doelstelling om ook in de Randstad verder uit te breiden, je groeit dus letterlijk met ons bedrijf mee!

Wat zeggen anderen van ons?

We laten graag een aantal van onze dierenartsen aan het woord hierover:

“Basic Vets is een mooie plek om te starten als net afgestudeerde dierenarts. Het leuke vind ik dat je al snel veel verantwoordelijkheid krijgt, terwijl je altijd nog kunt overleggen met je collega's die graag meedenken. Er is zorg door de patiënt, maar ook voor de klant. Daarnaast is Basic Vets nog groeiende. Het is mooi om daar een onderdeel van uit te maken, maar het zorgt bovendien ook voor doorgroeimogelijkheden voor jezelf.”

Drs. Alan Diddens, dierenarts bij Basic Vets

“Bij Basic Vets is alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Er wordt veel aandacht besteed aan nascholing, waarbij rekening gehouden wordt met de interessegebieden van de werknemers. Dit wordt echt op maat afgepast. Vervolgens worden ook de investeringen gedaan die het mogelijk maken het geleerde in praktijk te brengen. Voor mij persoonlijk betekent dit dat ik mij de afgelopen jaren enorm heb kunnen door ontwikkelen in de orthopedie en daardoor elke dag weer met plezier naar mijn werk ga, omdat ik werk doe wat ik leuk vind en waar ik goed in ben. En dat geeft voldoening.”

Drs. Saskia Westdorp, dierenarts bij Basic Vets

“Voor een beginnend dierenarts is Basic Vets een uitstekende keuze. Werken in een collegiale sfeer waarin overleg met meer ervaren practici altijd mogelijk is. Vanzelfsprekend is er de mogelijkheid om je verder in je interessevelden te verdiepen . Een modern bedrijf waar kwalitatief hoogwaardige diergeneeskundige zorg voor een betaalbare prijs en aandacht voor klant en dier centraal staan.”

Drs. R. Gonzalez-Baigorri, dierenarts bij Basic Vets

“Naast de reguliere veterinaire nascholingen werken we binnen Basic Vets samen met professionals op het gebied van persoonlijke ontwikkeling zoals Ron de Jong van Veterinary Happiness. Zo groei ik niet alleen in veterinaire kennis en kunde, maar ook als persoon en professional.”

Drs. M. Dijkshoorn-Lindhout, dierenarts bij Basic Vets

“Basic Vets is voor mij de ideale werkplek. Ik werk met een hecht team op een vaste locatie, maar ook met collega’s van andere locaties kan ik altijd overleggen of sparren over een moeilijke casus. Verder is Basic Vets snel groeiend en ontwikkel je mee met het bedrijf. Er zijn bij Basic Vets dan ook veel mogelijkheden tot zelfontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Collegialiteit, begeleiding en ontwikkeling en een leuk klantenbestand: je vindt het allemaal bij Basic Vets.”

Drs. K. Touker, dierenarts bij Basic Vets

Hoe solliciteer ik?

Ben jij die afgestudeerde gezelschapsdierenarts met ambitie of diegene die zijn vervolgstappen als jonge dierenarts wil gaan maken? Ben je part-time beschikbaar voor 30 uur per week? Wil je zeer goede arbeidsvoorwaarden en een goed salaris? Neem dan een kijkje op onze website www.basicvets.nl of zoek ons op Facebook en solliciteer via personeelszaken@basicvets.nl tav de praktijkmanager!


Basic Vets

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 21-50 personen
Contactpersoon:
Johan Richard van Dongen
0614324526
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Prisma 100
3364 DJ Sliedrecht
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken