Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk

Basic Vets groeit door en zoekt nieuwe dierenartsen gezelschapsdieren!

Basic Vets is een kliniek groep in Nederland met de specialisatie gezelschapsdieren. Met 9 locaties in de regio Dordrecht, Rotterdam, Sliedrecht, Zwijndrecht, Papendrecht en Gorinchem en snel groeiend naar meer locaties, zijn we een van de meest succesvolle dierenklinieken van dit moment. Een modern, jong en dynamisch bedrijf, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling, flexibele werktijden mogelijk zijn en waar je veel vrijheid kan genieten binnen je functie!

Ons huidige team bestaat op dit moment uit 18 dierenartsen en 24 paraveterinairs variërend van 30+ jaar ervaring tot recent afgestudeerde. We bieden 95% van alle dier-medische dienstverlening aan onze patiënten en zijn uitgerust met alle moderne medische diagnostische middelen.

Basic Vets onderhoud daarnaast haar eigen 24/7 spoeddiensten om de patiënten elke dag van het jaar te kunnen helpen.

Wij zijn vanwege onze sterke groei, op zoek naar afgestudeerde gezelschapsdierenartsen en ervaren dierenartsen die een volgende stap in hun carrière willen maken voor onze Basic Vets Clinics en Basic Vets Hospitals. Gemiddeld 30 uur per week (kan van afgeweken worden), verdeeld over 4-5 werkdagen.

Word je als startende dierenarts aangenomen, dan doorloop je bij ons een compleet opleidingstraject van 18 tot 24 maanden. Gedurende deze periode wordt je opgeleid tot volwaardig eerstelijnsdierenarts en kan je dagen meedraaien op de tweede /derdelijns locaties, de Basic Vets Hospitals. Wij investeren in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling als dierenarts in de vorm van interne en externe opleidingsdagen. Ervaren dierenartsen, paraveterinairs en het management team met minimaal 10 jaar ervaring in diergeneeskundig zorg zullen je begeleiden op zowel geneeskundig vlak als klantcontact en omgang. Na je opleidingstraject kan je doorstromen om opgeleid te worden in je specialisatie naar keuze en/of waar op dat moment behoefte aan is binnen Basic Vets Groep Nederland. Geniet je van het dagelijks klant contact op een Clinic? Dan kan je ook ervoor kiezen om je carrière op een Clinic voort te zetten. Ligt je ambitie op chirurgie of diagnostisch vlak? Dan kan je doorstromen naar een van onze Hospitals. Er zijn ook mogelijkheden om het commercieel en operationeel management traject in te gaan na je opleidingstraject mochten er hier mogelijkheden voor zijn. Tijdens je eerste 18-24 maanden kan je op meerdere Clinics vestigingen je diensten draaien waarbij je op den duur zelfstandig, met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, in samenwerking met een klein team paraveterinairs, je spreekuren kan draaien. En dit alles tijdens je opleidingstraject! Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform (cao dierenartsen), waarbij een goede instelling, inzet en prestaties beloond worden. Wij hebben de ambitie en doelstelling om ook in de Randstad verder uit te breiden, je groeit dus letterlijk met ons bedrijf mee!

Ben je die ervaren dierenarts, maar mis je de mogelijkheid tot verdere persoonlijke groei of specialisatie? Ook dan zijn we op zoek naar jou! Basic Vets biedt de meer ervaren dierenarts veel ruimte tot ontwikkeling en de mogelijkheid tot het creëren van je eigen specialistische afdeling binnen een van onze Hospitals.

Hebben we je interesse gewekt? Neem een kijkje op onze website www.basicvets.nl of zoek ons op op Facebook en solliciteer via info@basicvets.nl tav de praktijkmanager!


Basic Vets

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 21-50 personen
Contactpersoon:
Johan Richard van Dongen
0614324526
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Prisma 100
3364 DJ Sliedrecht
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken