Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk

Per 1 april 2018 openen wij onze nieuwe dierenkliniek Bloombird in Tuincentrum Overvecht te Zuidoostbeemster. Wij zijn op zoek hiervoor naar 2 dierenartsen voor ieder minimaal 20 uur per week (met uiteraard zicht op snel meer uren zodra de kliniek verder groeit) en 1 dierenarts die het leuk vindt om af en toe bij te springen en flexibel is. Je hoeft geen diensten te draaien. Kom jij werken in een moderne dierenkliniek met een jong en gezellig team?

Wij zoeken vooral gezelschapsdierenartsen met affiniteit voor spreekuren draaien. In onze kliniek draait alles om persoonlijk contact! Omdat de kliniek net opstart kun je je in het begin rustig ontwikkelen en goed de tijd voor alles nemen. Uiteraard staan er senior dierenartsen back up voor je om je te begeleiden en helpen waar nodig als je nog maar weinig ervaring hebt (bv bij operaties en gebitsbehandelingen).

Naast de spreekuren verricht je natuurlijk ook vele andere eerstelijns diergeneeskundige handelingen als: laboratorium onderzoek, rontgenfoto’s maken, operaties, gebitsbehandelingen etc etc.

Wat wij bieden is een modern opgezette nieuwe dierenkliniek waarbij er gewerkt wordt met moderne apparatuur zoals in huis uitgebreid bloedonderzoek, nieuw digitale röntgenapparaat, dentale unit inclusief digitale röntgen en up-to-date anesthesie apparatuur en monitoring.

Help jij ons mee deze nieuwe Bloombird kliniek op te starten? Mail dan graag je brief en CV naar bloombirdzob@gmail.com tnv Marcel De Kruijff en Marjolein Secreve.


Bloombird ZOB BV

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon:
M Secreve
0365214874
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Purmerenderweg 43a
1461 DD Zuidoostbeemster
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken