Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 1767

De vacature (24-28 uur, uren in overleg)

Wil jij graag werken bij een dynamisch dierenziekenhuis met een zeer betrokken en gezellig team? Wij zoeken een dierenarts voor onze vestiging in Amsterdam. In de praktijk heerst een leuke, gezellige en open sfeer. Als dierenarts bieden wij je allerlei mogelijkheden om te groeien binnen het vak op de onderwerpen die je interessant vindt. Wij bieden uitgebreide mogelijkheden tot nascholing en verdere ontwikkeling van jou als dierenarts. Wij streven een goede work-life balance na, zijn aangesloten bij de cao en zijn lid van de BPW. Een leuke bijkomstigheid is dat je bij ons de mogelijkheid hebt je te bekwamen in de laparoscopie en echografie. Naast een carrière als dierenarts zijn er ook verdere carrièremogelijkheden binnen ons bedrijf.

Wat zoeken wij?

Voor onze vestiging in Amsterdam zoeken wij een dierenarts, bij voorkeur heb je al relevante praktijkervaring opgedaan in andere dierenklinieken. Je bent enthousiast, gemotiveerd, communicatief, flexibel en zeer klant- en diervriendelijk. Je beschouwt het als een leuke uitdaging om met ons team te werken aan het bieden van zorg op het hoogste niveau.

Wij zijn als dierenziekenhuis 24 uur per dag bereikbaar voor spoedgevallen: dit houdt in dat je dus zowel avond-, en weekenddiensten draait volgens rooster. De diensten worden op ons nieuwe centrum Hugo in Zwanenburg verricht. Iedere dierenarts draait ongeveer twee weekend-dagdelen en twee avonddiensten per maand.

Reageer!

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende baan binnen de diergeneeskunde met veel carrièremogelijkheden? Stuur je sollicitatie bij voorkeur per mail naar: elsemiek@dierenziekenhuizen.nl.


Caressa Dierenziekenhuis Amsterdam

Caressa Dierenziekenhuis Amsterdam

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 21-50 personen
Contactpersoon:
E. van Wiltenburg
0616326176
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Nee
Adres:
Leuvenstraat 12
1066 HC Amsterdam
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken