Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Minimaal 2 jaar

Wil jij werken bij een keten die is opgezet en wordt gerund door dierenartsen? Lijkt het je wat om te werken bij een keten met een eigen opleidingscentrum en gloednieuwe verwijskliniek? Caressa Dierenziekenhuizen is één van de grotere ketens binnen de Nederlandse diergeneeskundige wereld, met hoofdvestigingen in Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Utrecht en Rotterdam en een aantal dependances. We investeren veel in uitbreiding van onze dienstverlening, waarbij we diergeneeskundige zorg op het hoogste niveau leveren. Een concreet voorbeeld daarvan is de opening van onze verwijskliniek Hugo in de regio Amsterdam/ Haarlem. Momenteel telt Caressa ongeveer 85 medewerkers, waarvan 25 dierenartsen. Dit aantal verandert snel vanwege onze snelle groei.

De vacature

Voor de regio Amsterdam en Haarlem zoeken we ambitieuze en stressbestendige gezelschapsdierenartsen, liefst op B/ C niveau. Je zult op de vestiging Amsterdam of Haarlem komen te werken en draait mee in het dienstenrooster van verwijskliniek Hugo. Op al onze vestigingen bieden wij uitgebreide mogelijkheden tot nascholing en verdere ontwikkeling. Naast een carrière als dierenarts zijn er ook verdere carrièremogelijkheden binnen ons bedrijf.

Wat zoeken wij?

Je bent ambitieus, zelfstandig en streeft ernaar de diergeneeskunde op het hoogste niveau uit te oefenen. Je bent enthousiast, stressbestendig, communicatief, flexibel en wil je graag verder ontwikkelen in de diergeneeskunde. Bij voorkeur heb je al relevante praktijkervaring opgedaan in andere dierenklinieken of dierenartspraktijken. Je beschouwt het als een uitdaging om met ons team het meest toonaangevende centrum van de omgeving neer te zetten.

Wij bieden

Een functie met zeer veel ontwikkelmogelijkheden in een stimulerende maar soms hectische omgeving. In al onze praktijken heerst een leuke en open sfeer. Wij streven een goede work-life balance na. Een leuke bijkomstigheid is dat je bij ons de mogelijkheid hebt je te bekwamen in de laparoscopie. Wij werken volgens de cao maar betalen de diensten boven de cao-norm.

Caressa hecht er tevens waarde aan om zich te houden aan de afspraken uit de CAO. Al onze medewerkers krijgen vergoedingen volgens de CAO, en de diensten betalen wij boven CAO niveau. We betalen 2/3 van je pensioenopbouw en je hebt recht op jaarlijkse periodieken welke zijn gekoppeld aan functionerings- en beoordelingsgesprekken. Wil je meer weten over waarom wij ons lidmaatschap van de BPW zo belangrijk vinden? Lees onze uitleg over de CAO afspraken.

Reageer!

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende baan binnen de diergeneeskunde met zeer veel carrièremogelijkheden? Solliciteer dan op onze vacature en ontdek welke mogelijkheden er nog te behalen zijn op het diergeneeskundig vlak. Stuur je sollicitatie bij voorkeur per mail naar: hr@dierenziekenhuizen.nl t.a.v. Mirjam van Dijk.


Caressa Dierenziekenhuizen

Caressa Dierenziekenhuizen

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon:
Mirjam van Dijk
0647226390
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
De Heining 10
1161 PA Zwanenburg
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken