Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Minimaal 1 jaar

Vacature Dierenarts gezelschapsdieren Rotterdam

Caressa Dierenziekenhuizen is één van de grotere ketens binnen de Nederlandse diergeneeskundige wereld, met hoofdvestigingen in Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Den Haag en Rotterdam en nevenvestigingen in Rotterdam (Caressa Dierenkliniek Walenburg), Delft, Amersfoort, Hoofddorp en Heemstede. We streven naar verdere uitbreiding van onze dienstverlening, waarbij we diergeneeskundige zorg op het hoogste niveau leveren. Ieder ziekenhuis is daarom uitgerust met de modernste apparatuur om deze zorg te leveren. De ziekenhuizen draaien volledig los van elkaar. Ook hebben alle vestigingen een gescheiden dienstrooster waarin 24-uurs zorg geleverd wordt aan de patiënten. Momenteel telt Caressa ongeveer 80 medewerkers, waarvan 25 dierenartsen. Dit aantal verandert snel vanwege onze snelle groei.

De vacature

Voor onze vestigingen in Rotterdam zoeken we een nieuwe collega gezelschapsdierenarts, liefst op B niveau, met minimaal 1-2 jaar ervaring. In al onze vestigingen bieden wij uitgebreide mogelijkheden tot nascholing en verdere ontwikkeling. Naast een carrière als dierenarts zijn er ook verdere carrièremogelijkheden binnen ons bedrijf.

Wat zoeken wij?

Je bent ambitieus en streeft ernaar de diergeneeskunde op het hoogste niveau uit te oefenen. Je bent enthousiast, communicatief, flexibel en wil je graag verder ontwikkelen in de diergeneeskunde. Bij voorkeur heb je al relevante praktijkervaring opgedaan in andere dierenklinieken of dierenartspraktijken. Je beschouwt het als een leuke uitdaging om met ons team het meest toonaangevende centrum van de omgeving neer te zetten.

Wij bieden

Een functie met zeer veel ontwikkelmogelijkheden in een zeer stimulerende omgeving. In al onze praktijken heerst een leuke en open sfeer. Wij streven een goede work-life balance na. Een leuke bijkomstigheid is dat je bij ons de mogelijkheid hebt je te bekwamen in de laparoscopie. Wij werken volgens de cao maar betalen de diensten boven de cao norm.

Reageer!

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende baan binnen de diergeneeskunde met zeer veel carrièremogelijkheden? Solliciteer dan op onze vacature en ontdek welke mogelijkheden er nog te behalen zijn op het diergeneeskundig vlak. Stuur je sollicitatie bij voorkeur per mail naar: Mirjam van Dijk via hr@dierenziekenhuizen.nl of stuur een Whatsappje naar 0647226390.


Caressa Dierenziekenhuizen

Caressa Dierenziekenhuizen

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon:
Mirjam van Dijk
0647226390
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
De Heining 10
1161 PA Zwanenburg
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken