Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 1769

Zelfstandig Dierenarts
40 uur

Hoofdverantwoordelijkheid nemen als zelfstandig werkend dierenarts ‘in charge’ in een gloednieuwe dierenpraktijk in Arnhem, voorzien van de modernste onderzoeksapparatuur. Deze vacature is de ideale kans als je je stempel wil drukken op de ontwikkeling van een praktijk. Een praktijk met veel mogelijkheden en uitdagingen voor nu en in de toekomst.

Dit ga je doen
CT-Veterinair is reeds specialist op het gebied van echo, röntgen, endoscopie, CT-scan en operaties voor gezelschapsdieren. Ter uitbreiding van de dienstverlening openen zij een nieuwe praktijk. En dat is de plek waar jij aan het werk gaat. In samenwerking met je collega’s onderzoek en behandel je gezelschapsdieren. Daarbij maak je gebruik van de aanwezige apparatuur en middelen. Als enige dierenarts van het team denk je bovendien mee over de ontwikkeling van de praktijk. Jouw kennis en inbreng is hierbij van toegevoegde waarde en we verwachten dan ook dat je hierin initiatief neemt.

Hier ga je aan de slag
Je komt te werken in een klein en betrokken team met een gemoedelijke sfeer en veel waardering voor elkaar. De praktijk in Arnhem is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Vanuit Nijmegen, Doetinchem, Apeldoorn, Ede of Amersfoort rij je binnen no-time de parkeerplaats op.

Dit neem je mee
Je kan je goed verplaatsen in andere mensen en toont oprechte interesse. Dat empathisch vermogen komt je goed van pas, want je weet dat je soms moeilijke boodschappen hebt voor diereneigenaren. Je bent eerlijk, zegt wat je doet en doet wat je zegt. En dat is perfect, want precies dát is wat we van jou verwachten als gekwalificeerd dierenarts. Uiteraard aangevuld met goede sociale vaardigheden. Bovendien heb je:

  • bij voorkeur enige werkervaring.
  • interesse in het gebruik van geavanceerdere onderzoeksmethodes, zoals CT-scan, echo en röntgen.

Dit krijg je Een uitdagende fulltime of parttime baan waarin je bijdraagt aan het beleid en de professionele uitstraling van de praktijk. Als zelfstandig werkend dierenarts krijg je in ieder geval een salaris op basis van de CAO. Met daarnaast onder andere (op basis van een 40-urige werkweek):

  • na- en bijscholingsmogelijkheden.
  • een bonus, afhankelijk van je inzet en resultaat.
  • een laptop en telefoon.
  • 25 vakantiedagen.
  • 8% vakantietoeslag.
  • een jaarlijkse bijdrage van € 500 ten behoeve van duurzame inzetbaarheid.
  • reiskostenvergoeding voor je woon-werkverkeer.

Waar wacht je nog op?
Sommige kansen krijg je maar 1x in je leven. Bijvoorbeeld om als zelfstandig werkend dierenarts de lead te nemen in een nieuwe praktijk. Grijp die kans en solliciteer direct via onze sollicitatiepagina.

Wil je eerst meer informatie? Dat kan. Patrick Kranenburg vertelt je alles als je hem belt via 06 - 21 57 85 91 of mailt via info@ct-veterinair.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


CT-Veterinair

CT-Veterinair

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 21-50 personen
Contactpersoon:
Patrick Kranenburg
06 - 21 57 85 91
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Nee
Adres:
Velperweg 67A
6824 BG Arnhem
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken