Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 3037

Ben jij onze nieuwe collega?

Dierenkliniek Malden-Mook is gevestigd in Malden. We zijn een kleine gezelschapsdierenpraktijk met 2 dierenartsen en 3 paraveterinairen. We werken in een klein team en vinden warme, vakkundige zorg voor onze patiƫnten en het persoonlijke contact met hun eigenaren belangrijk.

Vanwege vertrek van een dierenarts zijn wij per 1 juli op zoek naar een nieuwe collega voor 20-30 uur. Bij goed functioneren is er de mogelijkheid voor een vaste aanstelling.

Ben je enthousiast, flexibel inzetbaar (vooral tijdens de vakanties) en houd je van aanpakken dan willen we je graag in ons team! Belangrijk is een positieve instelling, goede sociale vaardigheden en klantgerichtheid. Het is fijn als je al relevante werkervaring hebt opgedaan maar zeker geen must.

Bij voorkeur woonachtig in de regio Malden ivm participatie in de avond- en weekenddienst (geen nachten). We hebben een fijne dienstregeling met 5 andere collega praktijken.

Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan, stuur dan je sollicitatiebrief met motivatie en CV naar info@dapmaldenmook.nl. Wil je eerst meer informatie over de vacature dan kun je contact opnemen met Jolanda Senders via 024 3584107 of jolanda@dapmaldenmook.nl


DAP Malden-Mook

DAP Malden-Mook

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 1-5 personen
Contactpersoon :
Jolanda Senders
024-3584107
Website: bekijk website
Adres:
Ambachtsweg 13
6581 AX Malden
Nederland

Bekijk alle vacatures van DAP Malden-Mook

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken