VetJobs bestaat 10 jaar en om dat te vieren krijgt u 10% korting! Gebruik de kortingscode : vetjobs10

Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2764

Dierenartsenpraktijk Vorstenbosch zoekt een dierenarts gezelschapsdieren (20-40 uur)

Ben jij een enthousiaste en flexibele dierenarts, die zich graag wil ontwikkelen binnen een gezellig team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dierenartsenpraktijk Vorstenbosch is een goed uitgeruste onafhankelijke eerstelijnspraktijk gevestigd in het kleine dorp Vorstenbosch te Noord-Brabant. Ons gezellige team bestaat uit vijf dierenartsen en zeven paraveterinairen. Met behulp van onze uitgebreide diagnostische en therapeutische mogelijkheden (bloed- en urineonderzoek, echografie, digitale röntgen, dentale röntgen, gasnarcose, narcosebewaking) kunnen we een goede dienstverlening bieden. We proberen de contacten met de klant laagdrempelig te houden.

Iedere ochtend hebben we een gezamenlijke dagstart waar ruim de tijd is voor het bespreken van casuïstieken en het verdelen van de werkzaamheden. Vier ochtenden in de week hebben wij een divers operatieprogramma. We hebben veel ervaring in huis en nemen graag de tijd om elkaar op weg te helpen. Onze spreekkamers zijn met elkaar verbonden, zodat we elkaar als dierenartsen onderling gemakkelijk een handje kunnen helpen. Ook onze paraveterinairen zijn met een druk op de knop beschikbaar tijdens een consult. Wij vinden het belangrijk om als team te werken omdat dat de werksfeer en de kwaliteit van zorg ten goede komt. Ook maken we gebruik van een externe personeelsmanager die wekelijks aanwezig is voor ontwikkelgesprekken en als vertrouwenspersoon.

Er is binnen onze kliniek volop de mogelijkheid voor zowel dierenartsen als paraveterinairen om zich naast de allround-werkzaamheden te ontwikkelen binnen verschillende disciplines. We gaan dan ook geregeld naar nascholingen, individueel of als groep.

We doen mee aan een dienstverband en delen deze diensten met een buurtpraktijk. Dit betekent een dienstverdeling van 1 op 10. Omdat we intercollegiaal overleg en onderlinge steun erg belangrijk vinden werken we altijd met een achterwacht. Ook voor de achterwacht hebben we een verdeling van maximaal 1 op 10. Je staat er dus nooit alleen voor. De werkdruk tijdens de achterwacht ervaren we als zeer laag.

Wie zoeken wij

Ben jij een enthousiaste en flexibele dierenarts, die zich graag samen met een fijn team voor een goede zorg voor huisdieren en hun eigenaren wil inzetten? Neem dan contact met ons op, we willen graag met je kennismaken. Ervaring is een pre, maar is zeker niet noodzakelijk.

Wat bieden wij

-fijne werkplek met leuke en hulpvaardige collega's

-marktconform salaris en tegemoetkoming pensioenpremie

-uren in overleg (20-40 uur)

-mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen met ondersteuning van onze personeelsmanager

-leuke teamuitjes


DAP Vorstenbosch

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon :
J. Beertsen
0413-342423
Website: bekijk website
Adres:
Kerkstraat 5a
5476 KA Vorstenbosch
Nederland

Bekijk alle vacatures van DAP Vorstenbosch

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken