Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2281

-Gezelschapsdierenarts voor 28-30 uur per week Dierenkliniek Leeuwendael in Rijswijk-

Voor onze eerstelijns kliniek voor gezelschapsdieren met een vestiging in Rijswijk en een dependance in Voorburg zoeken wij een dierenarts die 3 à 4 dagen per week ons team wil komen versterken.

Zoek jij een werkplek in een leuke kliniek waar persoonlijk contact en voldoende tijd voor dier en eigenaar hoog in het vaandel staan? Een kliniek met een huiselijke sfeer en een heerlijk zonnige tuin waar je in de pauze lekker kan lunchen. Waar je je eigen hond mee kan nemen en je met een gemotiveerd team werkt.

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij voorkeur heb je al relevante praktijkervaring opgedaan, maar mocht je nog niet lang afgestudeerd zijn, ook dan maken we graag kennis met je. Wij werken nauw samen met diverse klinieken in de regio waardoor er veel mogelijkheid is voor overleg met collega’s en om eventueel door te verwijzen.

Er is bij ons veel aandacht voor persoonlijke en veterinaire ontwikkeling in de vorm van nascholings- en doorgroeimogelijkheden.

Als het je leuk lijkt om een keer kennis te komen maken, stuur dan je sollicitatie bij voorkeur per mail naar: ellen.dammers@evidensia.nl. Of bel naar Dierenkliniek Leeuwendael voor meer informatie op 070-3900800.


De Dierendokter

De Dierendokter

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon :
Marian Verhaar
070-3462207
Website: bekijk website
Adres:
Javastraat 67
2585 AG Den Haag
Nederland

Bekijk alle vacatures van De Dierendokter

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken