Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Minimaal 2 jaar
Vacaturenr: 2543

Voor onze vooruitstrevende praktijk waar diergezondheid voorop staat, zijn wij op zoek naar een:

Dierenarts Gezelschapsdieren Tandheelkunde / Chirurgie locatie Vorden
(uren in overleg)

Jouw taken Als ervaren dierenarts beantwoord je zelfstandig veterinaire vraagstukken. Dit doe je zowel preventief als curatief. Om tot een gedegen en passend plan van aanpak te komen doe je methodisch onderzoek en stel je zelfstandig (eventueel met hulp van een collega) een diagnose vast. Naast eerstelijns werk verricht je tandheelkundige werkzaamheden of anderhalve - tweedelijns werkzaamheden in de chirurgie.

Je hebt ervaring en interesse in tandheelkunde en/of chirurgie, de ambities om je hierin verder te ontwikkelen en je collega’s hierin mee te nemen. Onze locatie Vorden beschikt over een aparte tandheelkundige OK incl. dentale röntgen en je beschikt over je eigen team paraveterinairen. Daarnaast hebben we twee goed uitgeruste operatiekamers incl. gasnarcose, elektrochirurgie, endoscopie en CT-scan.

Je herkent je in de volgende eigenschappen - Je hebt ervaring en/of interesse in tandheelkunde en/of chirurgie.
- Je kunt goed luisteren en bent in staat om snel de klantvraag te analyseren.
- Je bent ambitieus en het lukt jou om je collega’s mee te nemen in jouw ambitie.
- Je bent klantgericht en je bent iemand waarbij diergezondheid voorop staat.
- Werken in de avond en/of weekenden is voor jou geen probleem.
- Ervaring als dierenarts gezelschapsdieren is een pré, maar niet noodzakelijk.
- Je woont in ons werkgebied of bent bereid hier naartoe te verhuizen.

Wat hebben wij te bieden Wij bieden een afwisselende, uitdagende functie met verantwoordelijkheid binnen een vooruitstrevende praktijk. Je komt te werken binnen een collegiaal en professioneel team. Wij zorgen ervoor dat er altijd een collega dierenarts beschikbaar is voor al je vragen. Je kan dus altijd terugvallen op je collega’s.

Het merendeel van je werktijd ben je werkzaam op één grote of twee kleinere locaties van De Graafschap Dierenartsen. Binnen deze locaties werk je voornamelijk met een vast team en zie je terugkerende klanten. Het is een plek waar je jezelf verder kan ontwikkelen en omdat we onderdeel zijn van Evidensia hebben we voldoende nascholingsmogelijkheden.

De avond- en weekenddiensten (tot 22.00 uur) draai je op onze hoofdlocatie in Vorden waar de eerstelijns- en tweedelijns dienstverlening plaatsvindt. Naast echografie, röntgendiagnostiek, endoscopie en een uitgebreid laboratorium is er ook een CT-scan aanwezig. Deelname in de dienstregeling is een vereiste, de invulling ervan leggen we je graag uit in een gesprek.

Vanwege je werk heb je regelmatig contact met collega’s van andere locaties, maar deze kom je ook tegen op onze jaarlijkse barbecue en kerstborrel. Verder hebben wij een actieve personeelsvereniging waarbij je je kan aansluiten. Zij organiseren o.a. leuke activiteiten en zorgen voor presentjes bij bijzondere aangelegenheden.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Veterinaire sector.

Over De Graafschap Dierenartsen De Graafschap Dierenartsen is een moderne gemengde praktijk in de Achterhoek en de Liemers met onze Landbouwhuisdierenlocatie in Steenderen en Paardenkliniek in Vorden. Met onze gezelschapsdierenkliniek in Vorden en dependances in Doesburg, Eerbeek, Ruurlo, Velp, Wehl en Zutphen Centrum en Zutphen Leesten staan wij samen met het IVC Evidensia Dierenziekenhuis Arnhem garant voor 24-uurs dienstverlening.

Binnen onze praktijk zijn circa 35 dierenartsen (waarvan 18 gezelschapsdierenartsen) en meer dan 60 (paraveterinair) dierenartsassistenten werkzaam. We staan voor hoogwaardige veterinaire dienstverlening waarbij wij, naast eerstelijns-, ook gespecialiseerde zorg bieden. De tevredenheid van de cliënt en het welzijn van het dier staan hierbij centraal.

Wil je meer weten over onze praktijk kijk dan op onze website, Facebook, Instagramof LinkedIn.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden binnen De Graafschap Dierenartsen? Dan nodigen we je graag uit voor een korte kennismaking en rondleiding. Neem voor een afspraak contact op met Suzanne Mulder, Personeelsfunctionaris, via telefoonnummer (0575) 587880 (keuze 5). Ook met vragen kun je bij Suzanne terecht.

______

Ben jij niet die ervaren Dierenarts zoals beschreven, maar heb je onlangs je opleiding afgerond en zoek je je eerste werkgever, heb je al enige ervaring of zoek je juist verdieping/verbreding? Binnen De Graafschap Dierenartsen hebben wij ook voldoende mogelijkheden voor jou. Neem contact op met Suzanne Mulder, Personeelsfunctionaris, via telefoonnummer (0575) 587880 (keuze 5) en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.


De Graafschap Dierenartsen locatie Vorden

De Graafschap Dierenartsen locatie Vorden

Soort bedrijf : Gemengd
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon :
Suzanne Mulder
0575-587885
Website: bekijk website
Adres:
Schimmeldijk 1
7251 MX Vorden
Nederland

Bekijk alle vacatures van De Graafschap Dierenartsen locatie Vorden

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken