Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Minimaal 2 jaar
Vacaturenr: 2544

Voor onze vooruitstrevende praktijk waar diergezondheid voorop staat, zijn wij voor op zoek naar een:

(Senior) Dierenarts Gezelschapsdieren locaties Eerbeek/Doesburg
(uren in overleg)

Jouw taken Als (senior) dierenarts beantwoord je zelfstandig veterinaire vraagstukken. Dit doe je zowel preventief als curatief. Om tot een gedegen en passend plan van aanpak te komen doe je methodisch onderzoek en stel je zelfstandig (eventueel met hulp van een collega) een diagnose vast. Naast een afwisselende vaktechnische baan zie jij een uitdaging in het aansturen van onze teams op deze locaties en het managen van de praktijkvoering samen met onze Clinical Directors. Je bent het eerste aanspreekpunt van onze medewerkers en als rechterhand van onze Clinical Directors geef je vorm aan onze bedrijfsvoering.

Je herkent je in de volgende eigenschappen - Je hebt enkele jaren ervaring als Dierenarts Gezelschapsdieren.
- Je bent van nature een leider.
- Je kunt goed luisteren en bent in staat om snel de klantvraag te analyseren.
- Je bent communicatief zeer vaardig en onder druk werken is voor jou geen probleem.
- Je bent klantgericht en je bent iemand waarbij diergezondheid voorop staat.
- Werken in de avond en/of weekenden is voor jou geen probleem.
- Je woont in ons werkgebied of bent bereid hier naartoe te verhuizen.

Wat hebben wij te bieden Wij bieden een afwisselende, uitdagende functie met verantwoordelijkheid binnen een vooruitstrevende praktijk. Je komt te werken binnen een collegiaal en professioneel team. Wij zorgen ervoor dat er altijd een collega dierenarts beschikbaar is voor al je vragen. Je kan dus altijd terugvallen op je collega’s.

Het merendeel van je werktijd ben je werkzaam op één grote of twee kleinere locaties van De Graafschap Dierenartsen. Binnen deze locaties werk je voornamelijk met een vast team en zie je terugkerende klanten. Het is een plek waar je jezelf verder kan ontwikkelen en omdat we onderdeel zijn van Evidensia hebben we voldoende nascholingsmogelijkheden.

De avond- en weekenddiensten (tot 22.00 uur) draai je op onze hoofdlocatie in Vorden waar de eerstelijns- en tweedelijns dienstverlening plaatsvindt. Naast echografie, röntgendiagnostiek, endoscopie en een uitgebreid laboratorium is er ook een CT-scan aanwezig. Deelname in de dienstregeling is een vereiste, de invulling ervan leggen we je graag uit in een gesprek.

Vanwege je werk heb je regelmatig contact met collega’s van andere locaties, maar deze kom je ook tegen op onze jaarlijkse barbecue en kerstborrel. Verder hebben wij een actieve personeelsvereniging waarbij je je kan aansluiten. Zij organiseren o.a. leuke activiteiten en zorgen voor presentjes bij bijzondere aangelegenheden.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Veterinaire sector.

Over De Graafschap Dierenartsen De Graafschap Dierenartsen is een moderne gemengde praktijk in de Achterhoek en de Liemers met onze Landbouwhuisdierenlocatie in Steenderen en Paardenkliniek in Vorden. Met onze gezelschapsdierenkliniek in Vorden en dependances in Doesburg, Eerbeek, Ruurlo, Velp, Wehl en Zutphen Centrum en Zutphen Leesten staan wij samen met het IVC Evidensia Dierenziekenhuis Arnhem garant voor 24-uurs dienstverlening.

Binnen onze praktijk zijn circa 35 dierenartsen (waarvan 18 gezelschapsdierenartsen) en meer dan 60 (paraveterinair) dierenartsassistenten werkzaam. We staan voor hoogwaardige veterinaire dienstverlening waarbij wij, naast eerstelijns-, ook gespecialiseerde zorg bieden. De tevredenheid van de cliënt en het welzijn van het dier staan hierbij centraal.

Wil je meer weten over onze praktijk kijk dan op onze website, Facebook, Instagram of LinkedIn.

B****enieuwd naar jouw mogelijkheden binnen De Graafschap Dierenartsen? Dan nodigen we je graag uit voor een korte kennismaking en rondleiding. Neem voor een afspraak contact op met Suzanne Mulder, Personeelsfunctionaris, via telefoonnummer (0575) 587880 (keuze 5). Ook met vragen kun je bij Suzanne terecht.

______

Ben jij niet die (senior) dierenarts zoals beschreven, maar heb je bijvoorbeeld onlangs je opleiding afgerond en zoek je je eerste werkgever? Binnen De Graafschap Dierenartsen hebben wij ook voldoende mogelijkheden voor jou. Neem contact op met Suzanne Mulder, Personeelsfunctionaris, via telefoonnummer (0575) 587880 (keuze 5) en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.


De Graafschap Dierenartsen locatie Doesburg

De Graafschap Dierenartsen locatie Doesburg

Soort bedrijf : Gemengd
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon :
Suzanne Mulder
0575-587885
Website: bekijk website
Adres:
Kraakselaan 60
6981 HH DOESBURG
Nederland

Bekijk alle vacatures van De Graafschap Dierenartsen locatie Vorden

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken