Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2284

JOUW TAKEN Als Dierenarts beantwoord je zelfstandig veterinaire vraagstukken. Dit doe je zowel preventief als curatief. Om tot een gedegen en passend plan van aanpak te komen doe je methodisch onderzoek en stel je zelfstandig (eventueel met hulp van een collega) een diagnose vast. Binnen onze praktijk is er ruimte voor collegiaal overleg en is er altijd een back-up.

Jouw werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in Doesburg. Daarnaast draai je ook diensten op onze hoofdlocatie in Vorden. Deelname in de dienstregeling is een vereiste, de invulling ervan leggen we je graag uit in een gesprek.

JE HERKENT JE IN DE VOLGENDE EIGENSCHAPPEN - Je kunt goed luisteren en bent in staat om snel de klantvraag te analyseren.
- Je bent communicatief zeer vaardig en onder druk werken is voor jou geen probleem.
- Je bent klantgericht en je bent iemand waarbij diergezondheid voorop staat.
- Werken in de avond en/of weekenden is voor jou geen probleem.
- Ervaring als dierenarts gezelschapsdieren is een pré, maar niet noodzakelijk.
- Je woont in ons werkgebied of bent bereid hier naartoe te verhuizen.

WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN Wij bieden een afwisselende, uitdagende functie met verantwoordelijkheid binnen een vooruitstrevende praktijk. Je komt te werken binnen een collegiaal en professioneel team. In Vorden vindt eerstelijns en tweedelijns dienstverlenging plaats. Naast echografie, röntgendiagnostiek, endoscopie en een uitgebreid laboratorium is er ook een CT-scan aanwezig. Er is ruimte om jezelf te ontwikkelen door zowel intern als extern nascholingen te volgen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Veterinaire sector.

OVER DE GRAAFSCHAP DIERENARTSEN De Graafschap Dierenartsen is een moderne gemengde praktijk in de Achterhoek en de Liemers met onze Landbouwhuisdierenlocatie in Steenderen en Paardenkliniek in Vorden. Met onze Gezelschapsdierenklinieken in Vorden en Doesburg en dependances in Brummen, Didam, Dieren, Eerbeek, Leesten, Ruurlo, Velp, Wehl en Zutphen staan wij samen met IVC Evidensia Dierenziekenhuis Arnhem garant voor 24-uurs dienstverlening.

Binnen onze praktijk zijn circa 40 Dierenartsen (waarvan 21 Gezelschapsdierenartsen) en meer dan 60 (Paraveterinair) Dierenartsassistenten werkzaam. We staan voor hoogwaardige veterinaire dienstverlening waarbij wij, naast eerstelijns, ook gespecialiseerde zorg bieden. De tevredenheid van de cliënt en het welzijn van het dier staan hierbij centraal.

Wil je meer weten over onze praktijk kijk dan op onze website, Facebookpagina of Instagrampagina.

BEN JIJ ENTHOUSIAST? Dan nodigen we je graag uit voor een kop koffie! Stuur je cv en korte motivatie naar personeelszaken@dgdierenartsen.nl en dan nemen wij contact met je op.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Suzanne Mulder, Personeelsfunctionaris, via telefoonnummer (0575) 587880 (keuze 5).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


De Graafschap Dierenartsen

De Graafschap Dierenartsen

Soort bedrijf : Gemengd
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon :
Suzanne Mulder
0575-587885
Website: bekijk website
Adres:
Schimmeldijk 1
7251 MX Vorden
Nederland

Bekijk alle vacatures van De Graafschap Dierenartsen

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken