Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Minimaal 1 jaar

Per 1 april (geen grapje...) zoeken we versterking van een kattendierenarts voor 2 dagen per week (dagen van 8.30-18.00) met mogelijk uitbreiding naar 3 dagen per week. Daarnaast tevens invulling van vakantie van collega.

Wie zijn wij?

De Kattenpraktijk is in 2012 geopend als eerste Cats Only praktijk in Nederland; we behandelen dus uitsluitend katten en hebben de Gold status van Catfriendly Practice.

We zijn een 1e-lijns praktijk met goede faciliteiten voor chirurgie, röntgen, laboratoriumonderzoek en gebitsbehandeling.

Daarnaast werken we samen met goede verwijsklinieken en spoedkliniek voor avonden/weekenden.

We bieden een gezellige praktijk met gemotiveerde medewerkers (2 dierenartsen, 2 ervaren assistentes) waar naast een enthousiaste werkmentaliteit ook tijd is voor rust (katten houden nl. niet van stress en wij ook niet...)

En natuurlijk ... werken met de allerleukste dieren: katten!

Onze klantenkring is een hoge mate van kat-en klantvriendelijkheid en inlevingsvermogen gewend en daarom zijn goede communicatieve vaardigheden erg belangrijk: dus naast goed kunnen praten en uitleggen, ook goed kunnen luisteren. Kennis is natuurlijk gewenst, maar kan ook altijd nog bijgeleerd worden. Een goede diagnostische blik daarentegen is onmisbaar bij dieren die graag de ernst van de zaak maskeren.

Profiel:

  • minimaal 1 jaar ervaring, zodat je zelfstandig kan werken
  • uitgesproken Catminded zijn: voorliefde voor katten, rust uitstralen, handigheid in het subtiel hanteren van katten en inzicht in kattengedrag
  • basiskennis kattengeneeskunde en enthousiasme om kennis en vaardigheden bij te leren in zowel consultatie, chirurgie en gebitsbehandeling (nascholing op gebied van kattengeneeskunde wordt gestimuleerd)
  • je thuis voelen in een 1e-lijns praktijk, waar persoonlijk contact met cliënten belangrijk is, en waar een kittenvaccinatie met adviezen net zo veel voldoening geeft als een spannende chirurgische ingreep.

Ben jij onze nieuwe dierenarts? Stuur dan een brief met CV, met daarin je motivatie voor een kattenpraktijk, naar : petra@dekattenpraktijk.nl, t.a.v. Petra Jager.


De Kattenpraktijk

De Kattenpraktijk

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 1-5 personen
Contactpersoon:
Petra Jager
010-45 13 727
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Nee
Adres:
Maria Danneelserf 34
2907BD Capelle a/d IJssel
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken