Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Minimaal 1 jaar
Vacaturenr: 2582

Vanwege vertrek van onze gewaardeerde collega, zoeken we per direct een kattendierenarts voor minimaal 3 dagen per week (dagen van 8.30-18.00) met mogelijke uitbreiding naar maximaal 5 dagen per week. De dagen/uren worden in overleg ingevuld en zullen een vaste structuur hebben. Daarnaast soms invulling van vakantie van collega.

Wie zijn wij?

De Kattenpraktijk, een zelfstandige praktijk, is in 2012 geopend als eerste Cats Only praktijk in Nederland; we behandelen dus uitsluitend katten en hebben de Gold status van Catfriendly Practice. En hoewel dat doet vermoeden dat werken met alleen katten wellicht eenzijdig is, is het tegendeel waar: juist de specialisatie zorgt voor een gevarieerd aanbod van cases. Inmiddels hebben we een grote en loyale klantenkring opgebouwd. In de toekomst staat uitbouw/verhuizing naar een grotere locatie op de planning.

We zijn een 1e-lijns praktijk met goede faciliteiten voor chirurgie, digitale röntgen, laboratoriumonderzoek (chemie en hematologie) en gebitsbehandeling.

Daarnaast werken we samen met goede verwijsklinieken. De spoeddiensten avond/weekend worden ingevuld door een Evidensia spoedkliniek, waarbij we participeren in de weekenddienst aldaar met slechts 6 dagen op jaarbasis. Een zeer schappelijke regeling met daarbij een leerzame werkplek.

We bieden een gezellige praktijk met gemotiveerde medewerkers (2 dierenartsen, 4 ervaren assistentes) waar naast een enthousiaste werkmentaliteit ook tijd is voor rust (katten houden nl. niet van stress en wij ook niet.... ). Daarnaast is het "the place to be" als je kattengeneeskunde bovenaan je verlanglijstje hebt staan.

En natuurlijk ... werken met de allerleukste dieren: KATTEN !

Onze klantenkring is een hoge mate van kat-en klantvriendelijkheid en inlevingsvermogen gewend en daarom zijn goede sociale en communicatieve vaardigheden erg belangrijk: dus naast goed kunnen praten en uitleggen, ook goed kunnen luisteren. Kennis is natuurlijk gewenst, maar kan ook altijd nog bijgeleerd worden. Een goede diagnostische blik daarentegen is onmisbaar bij dieren die graag de ernst van de zaak maskeren.

Profiel:

* minimaal 1 jaar ervaring, zodat je zelfstandig kan werken. Echter: een sterke motivatie en het snel in staat zijn het geleerde op te pakken kunnen een evt. gebrek aan ervaring compenseren.
* uitgesproken Catminded zijn: voorliefde voor katten, rust uitstralen, handigheid in het subtiel hanteren van katten en inzicht in kattengedrag
* basiskennis kattengeneeskunde en enthousiasme om kennis en vaardigheden bij te leren in zowel consultatie, chirurgie en gebitsbehandeling, (inter)nationale nascholing op gebied van kattengeneeskunde wordt gestimuleerd: het jaarlijkse internationale ISFM congres is een vast item.
* je thuis voelen in een 1e-lijns praktijk, waar persoonlijk contact met cliënten belangrijk is, en waar een kittenvaccinatie met adviezen net zo veel voldoening geeft als een spannende chirurgische ingreep.

Er zal in de inwerkperiode ruim aandacht besteed worden aan het op niveau krijgen van kennis en vaardigheden, waarbij voldoende ondersteuning wordt geboden.

Ben jij onze nieuwe collega dierenarts? Stuur dan een brief met CV, met daarin je motivatie voor een kattenpraktijk, naar : petra@dekattenpraktijk.nl t.a.v. Petra Jager.


De Kattenpraktijk

De Kattenpraktijk

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon :
Petra Jager
010-45 13 727
Website: bekijk website
Adres:
Maria Danneelserf 34
2907BD Capelle a/d IJssel
Nederland

Bekijk alle vacatures van De Kattenpraktijk

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken