Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2049

DIERENARTS GEZELSCHAPSDIEREN GEZOCHT IN WOUDENBERG

Wij zijn op zoek naar een nieuwe dierenarts om ons gezellige team te versterken. Wij geloven dat plezier in je werk ervoor zorgt dat je de motivatie en de passie hebt om de best mogelijke zorg te leveren voor je patiënten. Ons team is jong en gemotiveerd om te streven naar vernieuwing en optimalisering van patiëntenzorg in onze net verbouwde kliniek. We hebben opnamefaciliteiten, uitgebreide diagnostiek en een goed uitgeruste ok tot onze beschikking. Wij verzorgen onze eigen diensten en ervaren dit niet als negatief, maar meestal juist als kers op de taart! Afhankelijk van je ervaring is er altijd een achterwacht om mee te overleggen of om hulp van in te roepen. Je hebt als dierenarts altijd samen dienst met een paraveterinair.

Differentiatie in een interesse gebied stimuleren wij, omdat dit een positieve invloed heeft op het werkplezier. Ervaring is minder belangrijk, motivatie en een match met het team daarentegen wel. Uren en werktijden zijn in te delen in goed overleg, met een minimum van 20 uur per week. Salariëring en arbeidsvoorwaardes zijn volgens de cao.

Heb je interesse om eens te komen praten en de kliniek te bekijken? Mail dan naar cobien@devallei.com of bel op 0652084624


DGC de Vallei

DGC de Vallei

Soort bedrijf: Gemengd
Medewerkers: 11-20 personen
Contactpersoon:
Cobien van Rhijn
06-52084624
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
J.F. Kennedylaan 4
3931 XK Woudenberg
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken