Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2617

Ben jij op zoek naar een leuke baan als eerstelijns dierenarts in de regio Breda? Dan zijn wij dé praktijk waar jij graag wil komen werken!

We zijn een moderne praktijk waar eerlijke, hoogwaardige diergeneeskundige zorg geleverd wordt. Hierbij staat de liefde en aandacht voor het dier centraal. Er is volop ruimte om jezelf te ontwikkelen en een duurzame relatie op te bouwen met de baasjes en de dieren.

Ons team bestaat uit vier dierenartsen en acht paraveterinairen. We zijn een hecht, enthousiast en betrokken team. We werken vanuit twee vestigingen; de hoofdvestiging is in Bavel, de tweede vestiging in Gilze. Op beide vestigingen worden spreekuren gehouden en geopereerd. Voor de spoeddiensten werken we samen met onze buurtcollega’s wat resulteert in maximaal één tot twee diensten (tot 23 uur ‘s avonds) per maand.

Wij zoeken een enthousiaste collega voor 20 tot 40 uur per week. Ervaring is fijn maar een goede klik met het team is belangrijker.

Vind jij goede diergeneeskunde en een ontspannen werksfeer ook belangrijk? Met aandacht voor elkaar én voor de baasjes en dieren? Dan zijn we op zoek naar jou! Ben je nieuwsgierig, heb je vragen of wil je solliciteren? Neem contact op met Janneke de Ruijter via mail op j.de.ruijter@dmcderoosberg.nl of bel 0161-437777.


Dier Medisch Centrum de Roosberg

Dier Medisch Centrum de Roosberg

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 11-20 personen
Contactpersoon :
Janneke de Ruijter
0161437777
Website: bekijk website
Adres:
Nieuwe Daalakker 27
4854 PV Bavel
Nederland

Bekijk alle vacatures van Dier Medisch Centrum de Roosberg

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken