Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Minimaal 1 jaar
Vacaturenr: 1667

Vacature gezelschapsdierenarts ca 15 uur/week per 1 mei 2021

Voor onze kleine en gezellige gezelschapsdierenpraktijk in regio Amsterdam zoeken wij een leuke collega!

Wie zijn wij
Wij zijn een gezelschapsdierenpraktijk die goede, no nonsense diergeneeskunde bedrijft. Er werken twee dierenartsen (de eigenaar van de praktijk en degene die deze vacature gaat invullen) en drie paraveterinairen. Elke dag werkt 1 dierenarts samen met 1 of 2 paraveterinairen. We bedienen een gezellig dorp met onze eerstelijns diergeneeskunde en hebben een fijne, trouwe klantenkring die elk jaar groeit. De eigenaar van de praktijk is daarnaast bedreven in laparoscopische sterilisaties waarmee we een grotere regio bereiken.

Ons motto 'beter door aandacht' geeft aan waar wij voor staan: aandacht voor klant en dier, aandacht voor onze (persoonlijke en praktijk-) ontwikkeling, en aandacht voor je collega's.
We zijn bewust geen onderdeel van een keten omdat wij ons ‘eigen smoel’ willen houden en de vrijheid willen houden om zowel bij de klant als bij ons personeel maatwerk te bieden. We hechten veel waarde aan een gezonde werk-privé balans, daarom hebben wij consulten van een kwartier, voldoende pauzes en een open en gezellige werksfeer.

Wie ben jij
Je bent een dierenarts die zelfstandig kan werken en zich vertrouwd voelt met de meest voorkomende handelingen en ingrepen. Je straalt zelfvertrouwen uit en bent van nature optimistisch ingesteld. Je houdt van een praatje maken met de klanten, maar dat gaat niet ten koste van je werktempo.

Ondanks de chaos die op een drukke dag kan heersen, weet je overzicht te bewaren en werk je zorgvuldig en nauwkeurig. In rustigere periodes vind je het fijn en vanzelfsprekend wat extra klussen op te pakken of de paraveterinairen te ontlasten.

Omdat je begrijpt dat een trouw klantenbestand begint bij trouw personeel, heb je de intentie om je voor langere tijd te verbinden aan onze praktijk.

We verwachten dat je zo collegiaal bent om de andere dierenarts ook haar vakanties te gunnen, dus je bent bereid om tijdens die vakanties extra dagen (1-2 per vakantieweek, max 10 dagen op jaarbasis) te werken.

Wat bieden wij
Je krijgt van ons een contract voor ca 15 uur per week zonder diensten, te verdelen over 2 dagen. We bieden je een baan waarin je veel vrijheid en zelfstandigheid krijgt en waarin altijd tijd is voor een kletsje met elkaar en met de klanten. Je werkzaamheden zullen voor het grootste deel bestaan uit spreekuren draaien, met zo af en toe een operatie/ingreep.

Geïnteresseerd?
Stuur ons je CV en een brief waarin we in elk geval kunnen lezen:

– waarom je juist déze baan wilt
– wat je kunt toevoegen aan ons team

Reageren kan zolang deze vacature online staat. Mail je brief en CV naar bregje@dierenartsaandeamstel.nl tav Bregje Muijlaert.

Zie voor een sfeerimpressie onze websites:

www.dierenartsaandeamstel.nl
www.debestesterilisatie.nl


Dierenarts Aan de Amstel

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 1-5 personen
Contactpersoon:
B. Muijlaert
020-4963131
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Nee
Adres:
Hoger Amstellaan 1
1191GM Ouderkerk aan de Amstel
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken