Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Minimaal 1 jaar
Vacaturenr: 2183

Vacature ondernemende gezelschapsdierenarts voor ca 4 dagen per week

ONDERNEEM de stap naar een meer uitdagende baan in de regio Amsterdam!

In een notendop:

- een baan met een unieke combinatie van diergeneeskunde en ondernemen

- zelfstandige, eigenzinnige en creatieve dorpspraktijk

- voldoende pauzes, geen diensten

Wat bieden wij:

We bieden je een baan waarbij je niet alleen als allround dierenarts ingezet wordt, maar waarbij je ook (een deel van) de volgende taken mag gaan uitvoeren. We bepalen in overleg wat jou aanspreekt, wat je zelfstandig kunt gaan doen, en wat je onder begeleiding gaat leren.

- productenbeheer: welke producten nemen we op voorraad, wat gaan we ervoor rekenen?

- financieel management: waar gaan we in investeren, hoe gaan we dat terugverdienen, hoe interpreteer je kengetallen, hoe en waarmee laten we de praktijk groeien?

- protocollen schrijven: welke informatie geven we onze klanten mee, over welke onderwerpen schrijven we protocollen voor het personeel?

- personeelsbeleid: waar zijn onze medewerkers goed in, hoe laten we ze tot hun recht komen, hoe maken we ze nog beter, hoe houden we ze tevreden?

- organisatie: hoe delen we de agenda in, hoe gebruiken we de praktijkruimte optimaal, hoe verdelen we de taken?

- marketing: hoe zetten we onszelf op de kaart, welke acties kunnen we bedenken en hoe gaan we ze uitvoeren?

Je krijgt van ons een contract voor ongeveer 4 dagen per week zonder diensten. Afhankelijk van het exacte aantal uren dat je gaat werken en jouw wensen, zal zo’n 75% van je werktijd bestaan uit diergeneeskunde, en zo’n 25% uit ondernemen. Twee uur per week heb je overleg/supervisie met de eigenaar van de praktijk, dit kan meer of minder zijn al naar gelang hoe het gaat en wat je nodig hebt.

Wie zijn wij:

Wij zijn een gezelschapsdierenpraktijk die goede, no nonsense diergeneeskunde bedrijft. Je komt te werken met de dierenarts/eigenaar, drie paraveterinairen en een praktijkondersteuner. We bedienen een gezellig dorp met onze eerstelijns diergeneeskunde en hebben een fijne, trouwe klantenkring die elk jaar groeit. De eigenaar van de praktijk is daarnaast bedreven in laparoscopische sterilisaties waarmee we een grotere regio bereiken.

Ons motto 'beter door aandacht' geeft aan waar wij voor staan: aandacht voor klant en dier, aandacht voor onze (persoonlijke en praktijk-) ontwikkeling, en aandacht voor je collega's.

We zijn altijd in ontwikkeling en proberen op creatieve manieren op te vallen bij onze klanten, de praktijk te laten groeien, en nieuwe diensten te ontwikkelen.

We hechten veel waarde aan een gezonde werk-privé balans, daarom hebben wij consulten van een kwartier, voldoende (echte!) pauze en een open en gezellige werksfeer.

Wie ben jij:

Je bent een dierenarts die de basis van de diergeneeskunde onder de knie heeft, en nieuwsgierig is naar wat er eigenlijk nog meer nodig is om een praktijk draaiende te houden. Je hebt lol in het contact met klanten en collega’s, je straalt zelfvertrouwen uit naar onze klanten en je bent van nature optimistisch ingesteld.

Je hebt de ambitie om je met meer zaken bezig te houden dan alleen spreekuur draaien en OK doen. Je hoeft hier nog geen ervaring in te hebben, maar je bent wel leergierig, pro-actief en je kunt out-of-the-box denken.

Ondanks de chaos die op een drukke dag kan heersen, weet je overzicht te bewaren en werk je vlot, zorgvuldig en nauwkeurig.

Omdat je je collega ook vakantie gunt, ben je bereid om tijdens die vakanties indien nodig wat extra te werken.

Geïnteresseerd?

Stuur ons je CV en een brief waarin we in elk geval kunnen lezen:

– waarom je juist déze baan wilt

– wat je kunt toevoegen aan ons team

Reageren kan zolang deze vacature online staat. Mail je brief en CV naar bregje.muijlaert@gmail.com tav Bregje Muijlaert.


Dierenarts Aan de Amstel

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 1-5 personen
Contactpersoon :
B. Muijlaert
020-4963131
Website: bekijk website
Adres:
Hoger Amstellaan 1
1191GM Ouderkerk aan de Amstel
Nederland

Bekijk alle vacatures van Dierenarts Aan de Amstel

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken