Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2441

In een notendop:

• een 9 to 5 job voor 2 tot 4 dagen in een klein en ontzettend gezellig team

• kleine, zelfstandige en gemoedelijke dorpspraktijk

• voldoende pauzes, geen diensten

• fijne, trouwe klantenkring die je al snel bij naam kent

Wat bieden wij

Je krijgt van ons een contract voor 2 – 4 dagen per week zonder diensten. Afhankelijk van het exacte aantal uren dat je gaat werken en jouw wensen, zal zo’n 75% van je werktijd bestaan uit spreekuren, en zo’n 25% uit operaties. Een tot twee uur per week heb je overleg/supervisie met de eigenaar van de praktijk, dit kan meer of minder zijn al naar gelang hoe het gaat en wat je nodig hebt. Omdat je collega-dierenarts (de eigenaar) drie dagen per week werkt, werk je twee dagen met twee (zeer ervaren) paravets. Op die dagen is je collega-dierenarts altijd bereikbaar voor telefonisch overleg. Werk je 3 of 4 dagen, dan werk je de overige 1 a 2 dagen samen met je collega-dierenarts.

Wie zijn wij

Wij zijn een gezelschapsdierenpraktijk die goede, no nonsense diergeneeskunde bedrijft. Je komt te werken met de dierenarts/eigenaar en vier paraveterinairen. Stuk voor stuk verschillende karakters, maar allemaal met gevoel voor humor, zorgzaam voor elkaar en altijd bereid van elkaar te leren.

We bedienen een gezellig dorp met onze eerstelijns diergeneeskunde en hebben een fijne, trouwe klantenkring die elk jaar groeit. De eigenaar van de praktijk is daarnaast bedreven in laparoscopische sterilisaties waarmee we een grotere regio bereiken.

Ons motto ‘beter door aandacht’ geeft aan waar wij voor staan: aandacht voor klant en dier, aandacht voor onze (persoonlijke en praktijk-) ontwikkeling, en aandacht voor je collega’s.

We zijn altijd in ontwikkeling en proberen op creatieve manieren op te vallen bij onze klanten, de praktijk te laten groeien, en nieuwe diensten te ontwikkelen.

We hebben bewuste keuzes gemaakt in ons diergeneeskundig palet aan diagnostische mogelijkheden: voor zaken die wij niet in huis hebben (zoals röntgen en echo) werken wij samen met een buurtpraktijk waardoor wij onze klanten alles kunnen bieden wat nodig is om verantwoorde veterinaire zorg te leveren.

We hechten veel waarde aan een gezonde werk-privé balans, daarom hebben wij consulten van een kwartier, voldoende (echte!) pauze en een open en gezellige werksfeer.

Wie ben jij

Je bent een dierenarts die houdt van het contact met klanten en collega’s, je straalt zelfvertrouwen uit naar onze klanten en je bent van nature optimistisch ingesteld.

Je bent open in het contact met je collega’s, vindt lachen een essentieel onderdeel van je werk, en durft je uit te spreken over je wensen, je dromen en behoeftes.

Je hoeft nog geen heel ervaren dierenarts te zijn, maar je staat wel je mannetje en bent leergierig en pro-actief. Je vindt het geen probleem om 2 van je werkdagen samen met 2 paravets de praktijk draaiende te houden, wetende dat je collega-dierenarts telefonisch altijd bereikbaar is.

Ondanks de chaos die op een drukke dag kan heersen, weet je overzicht te bewaren en werk je vlot, zorgvuldig en nauwkeurig.

Omdat je je collega ook vakantie gunt, ben je bereid om tijdens die vakanties indien nodig wat extra te werken.

Onder de rook van Amsterdam

We zijn een echte dorpspraktijk in het midden van het land. Een half uurtje van Utrecht en Haarlem, nog dichter bij Amsterdam. Onze klantenkring varieert van echte Ouderkerkers tot yuppen die verhuisd zijn uit Amsterdam en een enkele expat. Onze klanten zijn fijne, bereidwillige mensen die graag het beste willen voor hun dier. Het contact is persoonlijk en gemoedelijk.

Een echte 9 to 5 job

Je start tussen 9:00 en 10:00 en bent om 17:00 klaar. In het weekend zijn wij dicht, je draait geen diensten. Een keertje overwerken kan uiteraard gebeuren, maar dat is een uitzondering en zeker geen regel.

Ruimte voor rust

Consulten duren bij ons gemiddeld een kwartier. We zorgen voor voldoende uitloop tussen afspraken. Pauze is pauze: je hebt bij ons gegarandeerd minimaal een half uur om rustig een boterham te eten. Heb je geen werkzaamheden die afgerond moeten worden, dan heb je zelfs een uur voor jezelf. Tussen half 1 en half 2 staat de telefoon op het antwoordapparaat en is de deur dicht.

Eigenzinnig en creatief

We varen onze eigen koers, onafhankelijk van een keten. We hebben een duidelijk eigen smoel, check onze websites: dierenartsaandeamstel.nl en debestesterilisatie.nl. We focussen op aandacht en service en concurreren niet op prijs. Met onze laparoscopische sterilisaties trekken we klanten uit de wijde regio die speciaal komen voor dat stapje extra dat wij voor ze zetten.

Kies je eigen ontwikkelingspad

We zijn flexibel en denken graag met je mee om jou de leukste dierenarts te laten zijn die je kunt zijn. Wil je daarvoor eerst meer ervaring opdoen met spreekuren/operaties? Nascholingen volgen in een bepaalde richting? Of leren laparoscopisch te steriliseren? De eigenaar van de praktijk neemt je ook graag mee in het ondernemerschap, mocht je daar interesse in hebben. Heb je andere ideeën? Alles is bespreekbaar, veel is mogelijk!


Dierenarts Aan de Amstel

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 1-5 personen
Contactpersoon :
B. Muijlaert
020-4963131
Website: bekijk website
Adres:
Hoger Amstellaan 1
1191GM Ouderkerk aan de Amstel
Nederland

Bekijk alle vacatures van Dierenarts Aan de Amstel

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken