Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 1514

Mooi werk, een leuk team en een prettige klantenkring in het mooiste stukje van Nederland. Zelf zien we onze praktijk als een lotje uit de loterij die de mogelijkheid biedt voor een goede balans tussen werk en privé. Wie wordt onze nieuwe collega-dierenarts?

Dierenartsen Ugchelen is een eerstelijns dierenartsenpraktijk voor gezelschapsdieren waar we met tijd en aandacht voor de patiënten en hun baasjes vakkundige zorg bieden. We werken met twee dierenartsen en vier assistentes. Wegens pensionering van één van onze dierenartsen zoeken we een:

dierenarts gezelschapsdieren voor 20-24 uur per week

We zoeken een enthousiaste, vakkundige teamplayer die goed kan omgaan met dieren, eigenaars, collega’s-assistentes en de collega-dierenarts; iemand die het leuk vindt nieuwe ontwikkelingen in het vak op te pakken en in te voeren. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao. We hebben een goede dienstregeling samen met de andere dierenartsen in Apeldoorn.

​Vind je het prettig om te werken in dit fijne stukje Nederland en heb je zin om ons team te komen versterken? Stuur dan je CV en een korte motivatiebrief per email aan: info@dierenartsenugchelen.nl. Laat ons vooral je ervaring, je speciale interesses en je beschikbaarheid weten. Heeft deze vacature je nieuwsgierig gemaakt en wil je meer info, bel Jasper Wilders op 06-50606960.


Dierenartsen Ugchelen

Dierenartsen Ugchelen

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 1-5 personen
Contactpersoon:
B.J. Wilders
0555337692
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Bogaardslaan 10
7339AH Ugchelen
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken