Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk

Wij zijn een moderne dierenartsenpraktijk in Brunssum /Zuid-Limburg. Momenteel zijn er 3 dierenartsen en 5 para-veterinairen werkzaam. Wij werken uitsluitend op afspraak in een goed geoutilleerde praktijk .

  • digitale röntgen
  • echografie
  • bloedanalyse
  • tandheelkunde
  • chirurgie
  • gas anesthesie met monitoring
  • uitgebreid laboratorium

De praktijk is gedurende de week geopend van 09:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur en draait daarbuiten een 24/7 spoeddienst. We streven naar hoogwaardige dierengeneeskunde gecombineerd met een prettige werksfeer, klantvriendelijkheid en tijd voor goede klantenservice . Onze consulten duren 20 minuten.

Ons gezellige en enthousiaste team is bijna compleet. Wij zijn op zoek naar een collega dierenarts gezelschapsdieren die ons team komt versterken.

Ben je op zoek naar een baan als dierenarts in het mooie Zuid-Limburg? Of ben je pas afgestudeerd als dierenarts voor gezelschapsdieren en wil je dolgraag aan de slag?

Dan zoeken wij jou!!

Wie zoeken wij: Je bent leergierig, kan zelfstandig werken en betrokken en kundig in de omgang met mens en dier. Verder kun je goed werken in teamverband. Ervaring is niet noodzakelijk maar wel de capaciteit en wil om dit te ontwikkelen. Je bent bereid om in Limburg te komen wonen en je beschikt over eigen vervoer.

Wat bieden wij:

Een uitdagende baan voor 4 dagen in de week (minimaal 27 uur) met de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling en groei als dierenarts. Je draait mee in het dienstenrooster. Ben je pas afgestudeerd dan zullen we jou de eerste periode begeleiden en achterwacht aanbieden.

Om een goed beeld te krijgen van onze praktijk nodigen wij je graag uit voor een oriënterend gesprek en een rondleiding. Lijkt je het leuk om eens een dag mee te kijken ook dat is zeker mogelijk.

Dus wacht niet en mail vandaag nog je motivatiebrief en CV. Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op met op met Saskia Gardeniers via info@dierenartsencentrum-gardeniers.nl of bel op telefoonnummer 06 4275 1615 of 045 527 30 30


Dierenartsencentrum Gardeniers

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon:
D.A.J Gardeniers
045 527 30 30
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Heugerstraat 4A
6443 BS Brunssum
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken