Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Minimaal 1 jaar

Wij zijn op zoek naar jou !

Dierenarts, gezelschapsdieren, 25 – 30 uur per week.

Dierenartsenpraktijk Hoogstraten in Soest is per 1 april, of zoveel eerder, op zoek naar een enthousiaste zeer flexibele dierenarts m/v met operatie ervaring voor 25-30 uur per week.

Je hebt geen avond of weekenddienst maar bent wel bereid om meer te werken bij ziekte, vakantie of bij calamiteiten. Uiteraard kunnen de uren in overleg ingevuld worden.

Vind je het een uitdaging om ons team te komen versterken en lijkt het je leuk om samen met mij de praktijk tot een hoger niveau te brengen?

Wie zijn wij?

Dierenartsenpraktijk Hoogstraten is een praktijk die de tijd neemt voor de eigenaar en hun dier, die kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft.

Wij zijn een team dat bestaat uit 2 dierenartsen, 3 assistentes en een praktijkmanager.

We hebben deze praktijk nu 10 jaar en zijn in mei 2018 verhuisd naar een prachtige nieuwe locatie met twee verdiepingen. Ons nieuwe pand is modern en van veel gemakken voorzien. Op de bovenverdieping hebben we een goed geoutilleerde operatiekamer en een gescheiden opname voor hond en kat.

Alle bloedanalyse apparatuur van idexx is aanwezig en we maken gebruik van digitaal röntgenapparatuur.

We zoeken een nieuwe fijne collega die zelfstandig kan werken en het leuk vindt om te opereren en zich daarin ook verder wil ontwikkelen. Die het een uitdaging vindt om deel van het team te zijn, die meedenkt over de te varen koers, het management en de marketing, die enthousiast is maar ook de rust bewaart. Kortom een echte teamplayer met hart voor mens en dier maar ook voor de zaak.
We vinden het belangrijk dat je ervaring en/of extra vaardigheden, kennis of kunde op een deelgebied hebt (of bezig bent te ontwikkelen) in vooral de chirurgie.

Bekijk onze website www.daphoogstraten.nl en Facebook pagina eens en mochten die je aanspreken neem dan snel contact met ons op.
Ben jij die enthousiaste zelfstandige dierenarts? Wellicht ligt hier jouw kans.
Herken jij jezelf in het bovenstaande en wil je in een moderne praktijk aan de slag? Mail dan je cv en motivatie naar info@daphoogstraten.nl ter attentie van Thalitha Hoogstraten


Dierenartsenpraktijk Hoogstraten

Dierenartsenpraktijk Hoogstraten

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 1-5 personen
Contactpersoon:
thalitha hoogstraten
0646033361
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Nee
Adres:
koningsweg 2-22
3762EC soest
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken