Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk

Vacature gezelschapsdierenarts parttime uren in overleg

Wie zoeken wij:

Voor onze gezellige praktijk in Den Haag zijn wij op zoek naar een Dierenarts gezelschapsdieren. Ervaring is fijn maar niet noodzakelijk. Uren in overleg!

Wie zijn wij:

Dierenartsenpraktijk Laakkwartier is een kleine praktijk in een Haagse volksbuurt. Wij werken in een klein gezellig team van 3 dierenartsen (parttime) en 5 paraveterinairen. Wij zijn een 1e lijns praktijk oa voorzien van 2 spreekkamers, een modern laboratorium, een digitale röntgen (ook dentaal), een scoop en een operatiekamer voorzien van bewakingsapparatuur en gasnarcose.

Wat is onze missie:

In onze praktijk proberen wij, bij problemen met een huisdier, samen met de eigenaar op zoek gaan naar de beste oplossing voor het dier. Ook vinden wij het belangrijk om het huisdier zo lang mogelijk gezond te houden door middel van preventieve behandelingen en door voorlichting te geven over de verzorging van het huisdier. De eigenaar kent het dier het beste. Vandaar dat de inbreng van de eigenaar in de behandeling van een dier voor ons een centrale rol speelt.

Wat vinden wij belangrijk:

  • Wij zijn op zoek naar een teamplayer met uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het team als naar de klant.
  • Een flexibele instelling
  • Je bent stressbestendig
  • Je hebt geen 9-17 mentaliteit
  • Je moet kunnen omgaan met 'haagse humor' onze praktijk bevind zich in een haagse volkswijk waardoor je regelmatig met de gezellige Hagenees te maken hebt
  • Eerlijke diergeneeskunde → je komt door middel van goede diagnostiek tot een behandeling, hierin houdt je rekening met de wensen en mogelijkheden van de klant.
  • Je vind het leuk om je te ontwikkelen. Binnen onze praktijk hebben de dierenartsen hun eigen interessegebieden waarbij wij het een pre zouden vinden als jij je hebt of zou willen verdiepen in internistische- en huidpatiënten. Heb je nog andere interessegebieden dan is dat zeker bespreekbaar.

Wat houdt het in voor jou:

Wij werken volgens de Cao. Salariëring zal volgens deze richtlijnen plaatsvinden. Wij zijn een hecht team waarbij vragen laagdrempelig is en altijd kan en mag. Wij zijn lid van de dierenartsenkring Den Haag, hierdoor hebben wij een goede dienstregeling.

Interesse? Stuur je brief + CV naar info@daplaakkwartier.nl tav Ramona


Dierenartsenpraktijk Laakkwartier

Dierenartsenpraktijk Laakkwartier

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon:
R. Rikkers
070-3908908
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Pasteurplein 7
2522 RB den haag
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken