Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2303

Dierenarts Gezelschapsdieren (fulltime of part-time)

Ben jij een ervaren dierenarts, die graag in een zelfstandige praktijk wil werken? Of ben je een pas afgestudeerde dierenarts, die op zoek is naar een uitdagende baan?

Wil je graag werken in een kleinschalige praktijk met veel aandacht voor patiënten en eigenaren?

Kom dan werken in onze gemengde dierenartsenpraktijk in Obdam. Gelegen in het mooie Westfriesland (NH), met Hoorn, Alkmaar, Amsterdam en de Noordzeekust binnen handbereik!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven dierenarts Gezelschapsdieren. Jij zult in de praktijk een deel van de consulten op je nemen en operaties uitvoeren, met ondersteuning van één van onze assistenten. Onze praktijk beschikt over digitale röntgen- en echoapparatuur en eigen apparatuur voor veelvoorkomende laboratoriumwerkzaamheden.

Als je de ambitie hebt om je verder te ontwikkelen in een bepaald deel van de diergeneeskunde dan moedigen we dat aan. Heb je affiniteit met paarden en/of rundvee, dan is het zeker mogelijk om daarmee aan de slag te gaan.

Met een gezellig, klein team waar goede diergeneeskunde in een ontspannen sfeer voorop staan, genieten wij elke dag weer van ons werk. We maken tijd voor een kop koffie en een lekkere lunch tussen de middag, en staan graag klaar voor onze klanten. We zijn altijd bereid om elkaar te helpen en samen na te denken over de beste zorg voor de patiënt.

Wij zijn dan ook op zoek naar een positief ingestelde collega die zin heeft om zich bij ons team te voegen. Als dit jou aanspreekt, ben je van harte welkom om een keer een dag bij ons mee te kijken en de sfeer te proeven.

Wij bieden een baan aan voor 24-40 uur in de week, met uitzicht op een vast contract.

Je salaris is conform CAO Dierenartspraktijken. Dat betekent een brutosalaris van € 3238- € 5365 per maand, afhankelijk van je werkervaring, gebaseerd op een 40-urige werkweek. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding, vakantiegeld, pensioenbijdrage en vergoeding bij na- en bijscholing. De werktijden worden ingevuld van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arjan Schipper, telefoonnummer 0642095199. Als je wilt dat wij contact met jou opnemen, mail of app ons dan en laat je telefoonnummer achter. Het is ook mogelijk om je sollicitatiebrief met CV te mailen naar info@dierenartsobdam.nl.


Dierenartsenpraktijk OBDAM

Dierenartsenpraktijk OBDAM

Soort bedrijf : Gemengd
Medewerkers: 1-5 personen
Contactpersoon :
Arjan Schipper
0226451790
Website: bekijk website
Adres:
DORPSSTRAAT, 76
1713 hk Obdam
Nederland

Bekijk alle vacatures van Dierenartsenpraktijk OBDAM

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken