Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk

Dierenartsenpraktijk Oude-Tonge is gelegen op het eiland Goeree-Overflakkee. Hier beschikken wij over drie goed uitgeruste en groeiende praktijken in de plaatsen Oude-Tonge, Sommelsdijk en Ouddorp. In ons gedreven, enthousiaste team is ruimte voor een gezelschapsdierenarts voor 20 – 40 uur per week. Startdatum in overleg, richttijd: 1 maart.

Wij zijn gedreven, in het voeren van goede en eerlijke diergeneeskunde. Alle praktijken zijn uitgevoerd met o.a. digitale röntgen, echografie, gasnarcose en bloedanalyse-apparatuur. Goeree-Overflakkee is een prachtig eiland met rust, ruimte en natuur. Wij zijn een enthousiast team, we houden van dieren, mensen en uitdagingen, wij zijn trots op ons team en onze drie praktijken.

Ben jij de gezelschapsdierenarts met enige werkervaring en/of de wil om veel werkervaring op te doen? Bij voorkeur met enige binding met de regio? Passen de woorden gedreven, collegiaal, empathisch en enthousiasme bij jou als persoon? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie op emailadres casper_hoek@hotmail.com voor 20 februari 2020.

Wij bieden een samenwerking met een groep gedreven en zeer collegiale professionals, ruimte voor ontwikkeling van je veterinaire talenten incl. nascholingen en salariëring volgens de cao. Na een gedegen inwerkperiode draai je mee in onze spoeddiensten. In onze zelfstandige praktijken bepaal jij zelf, samen met je collega’s en zonder opgelegde targets, wat goede diergeneeskunde is!


Dierenartsenpraktijk Oude-Tonge

Dierenartsenpraktijk Oude-Tonge

Soort bedrijf: Gemengd
Medewerkers: 21-50 personen
Contactpersoon:
Casper Hoek
0620017691
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Nee
Adres:
Langeweg 6
3255 LJ Oude-Tonge
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken