Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 1541

Dierenarts! Een droombaan, en wij zorgen graag voor optimale omstandigheden om dat zo te houden.

Hoe?

In ons gezellige, jeugdige maar ervaren team heeft iedereen inspraak. Met de andere 7 gezelschapsdierenartsen bepaal jij wat de optimale werkwijze is en hoe de individuele patiënt behandeld wordt. Er is ruim budget voor nascholingen en innovaties!

Veel belangrijker nog voor langdurig prettig werken, is dat je je eigen agenda kunt managen. Uiteraard zijn er ook bij ons drukke dagen, maar we streven ernaar iedereen controle over zijn of haar agenda te laten houden.

Zo kun je in je vrije tijd optimaal genieten van Goeree-Overflakkee: eiland van rust, ruimte en natuur. Uitgestrekte stranden, prachtige natuurgebieden en ideale gelegenheid voor allerlei water- en andere buitensporten. Hou je van wat meer drukte, dan zit je binnen een half uur in Rotterdam of bijvoorbeeld Breda.

Qua begindatum en ook qua aantal te werken uren zijn wij flexibel. In ieder geval voor 1 april 2021 zoeken we versterking, maar eerder mag zeker ook. We vragen 16 tot 40 uur in de week en deelname aan de dienstregeling (1 op 7 a 8, uitsluitend eigen praktijk). Ben je net afgestudeerd, dan begeleiden we jou zolang als nodig is. Maar ook ervaren collega's die zich aangesproken voelen nodigen we graag uit om eens contact op te nemen.

Wil je meer weten over onze ideeën om jou plezier in de diergeneeskunde te laten houden? Bel eens met Casper Hoek, 06-20017691, mail naar casper_hoek@hotmail.com of kijk op www.dapot.nl


Dierenartsenpraktijk Oude-Tonge

Dierenartsenpraktijk Oude-Tonge

Soort bedrijf: Gemengd
Medewerkers: 21-50 personen
Contactpersoon:
Casper Hoek
0620017691
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Nee
Adres:
Langeweg 6
3255 LJ Oude-Tonge
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken