Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2456

Ga jij je bij ons als dierenarts op je plek voelen?

Vind je het leuk om dierenarts te zijn, maar wil je even wat rustiger aandoen, omdat er meer is op de wereld?

Dan kan het zijn dat Dierenartsenpraktijk Tilburg een prettige werkplek voor je is. Dit is een zelfstandige eerstelijns gezelschapsdierenpraktijk die altijd in ontwikkeling is.

Zo hebben we in 2021 flink verbouwd en de dependance gesloten, zodat we samen prettig op 1 locatie kunnen werken en elkaar makkelijker een handje kunnen helpen. We merken duidelijk dat dat de werksfeer en de kwaliteit van de zorg ten goede komt, wat weer leidt tot een fijner klantencontact en meer tevreden klanten. Want dat vinden we belangrijk, dat mens en dier zich bij ons op hun gemak en begrepen voelen.

Maar uiteindelijk draait het allemaal wel om goede veterinaire zorg. Om ons daarbij te helpen schaffen we regelmatig nieuwe apparatuur aan en gaan we ook geregeld allemaal op nascholing. Zo blijft het vak als dierenarts steeds nieuwe uitdagingen bieden.

Als dit alles je aanspreekt, kijk dan ook eens op onze website (www.dierenartstilburg.com ) en stuur een mailtje naar carolienritsema@dierenartstilburg.com .

Ach, nog wat feitjes:

- We zoeken een gezelschapsdierenarts voor 10-24 uur, verspreid over 2-3 dagen per week.

- Ja, we doen mee aan een dienstverband. Dat betekent dat je eens in de 4 weken een nacht en eens in de 3 maanden een deel van het weekend dienst hebt, waarbij een collega je kan bijstaan als dat nodig is.

- Je werkgever is al 14 jaar aangesloten bij de BPW (en dus geldt de CAO), ze heeft bij van Spaerne het traject leiding geven gevolgd en zit bij de DigiRedo Masterclass.

- De meeste van je collega’s (dierenartsen en paravets) hebben zeer ruime ervaring en nemen graag de tijd om je op weg te helpen.

Tot binnenkort misschien?

Carolien Ritsema van Eck.


Dierenartsenpraktijk Tilburg

Dierenartsenpraktijk Tilburg

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon :
Carolien Ritsema van Eck
013 4674590
Website: bekijk website
Adres:
Postelse Hoeflaan 45
5042 KA Tilburg
Nederland

Bekijk alle vacatures van Dierenartsenpraktijk Tilburg

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken