Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2226

Vacature Gezelschapsdierenarts

Voor onze gezellige, eerstelijns dorpspraktijk in Krommenie zijn we op zoek naar een leuke dierenarts om ons team te versterken.

In ons authentieke Zaanse pandje zit een modern uitgeruste praktijk; bloedanalyseapparatuur, digitale röntgen, echo, dentale unit en gas anesthesie zijn aanwezig. Wij werken met 3 (parttime) dierenartsen en 6 paraveterinairen. We hebben een trouwe klantenkring, met nuchtere, vriendelijke eigenaren die goede betaalbare zorg voor hun dier verwachten.

De praktijk ligt op 20 minuten met de auto van Amsterdam en is goed bereikbaar met het OV.

We zijn op zoek naar een enthousiaste, betrokken dierenarts met hart voor dieren én eigenaren voor ongeveer 32 uur, uren en dagen in overleg. Enige ervaring is fijn, maar niet perse noodzakelijk. Je komt in een fijn team van zeer ervaren medewerkers, die je alle support zullen bieden om de kneepjes van het vak te leren en jezelf te ontwikkelen. Je wordt goed begeleid en er is veel overlegmogelijkheid. Heb je al (veel) ervaring, is er de mogelijkheid om je verder te ontplooien, meer verantwoordelijkheden/ (management)taken te krijgen te krijgen en door te groeien.

Nascholing vinden we heel belangrijk, als er een bepaald vakgebied is waarin je je wilt verdiepen, wordt dat van harte aangemoedigd.

We draaien geen spoeddiensten. Salaris boven CAO, secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO

Als je interesse hebt, stuur dan een email met je motivatie en CV naar info@dierenartsenpraktijkkrommenie.nl tav Marieke Mooi, of bel: 0613466761


Dierenartspraktijk Krommenie

Dierenartspraktijk Krommenie

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon :
Marieke Mooi
0613466761
Website: bekijk website
Adres:
Noorderhoofdstraat 24
1561AV Krommenie
Nederland

Bekijk alle vacatures van Dierenartspraktijk Krommenie

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken