Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Minimaal 2 jaar
Vacaturenr: 2828

Word jij onze Zelfstandige Gezelschapsdierenarts?

Ben jij een toegewijde dierenarts met een passie voor gezelschapsdieren? Zoek je een kans om je vaardigheden te benutten in een warme en vriendelijke kliniek? Dan hebben wij de perfecte gelegenheid voor jou!

Over ons:

Onze gezellige kliniek, gelegen aan de Straatweg in Rotterdam, staat bekend om zijn persoonlijke aanpak en hoogwaardige diergeneeskunde. Ons hechte team zoekt een zelfstandige gezelschapsdierenarts met affiniteit voor gebitten en echo, uren in overleg.

Wat wij te bieden hebben:

  • Een Warm en Hecht Team: Bij ons kom je terecht in een hecht en gezellig team van professionals die gepassioneerd zijn over diergeneeskunde.
  • Leerkansen: Onze kliniek biedt volop mogelijkheden om je vaardigheden te ontwikkelen en te groeien als dierenarts.
  • Een Loyaal Klantenbestand: Wij hebben een trouwe klantenkring die waarde hecht aan de zorg en toewijding die wij bieden.
  • Professionele Werkomgeving: Onze kliniek is uitgerust met moderne faciliteiten en geavanceerde apparatuur om jou in staat te stellen de best mogelijke zorg te bieden.

Ben jij klaar om deel uit te maken van ons team? Als jij enthousiast bent om deel uit te maken van onze kliniek en je passie voor diergeneeskunde wilt delen, stuur dan nu een e-mail naar Anouk Stoutenberg op rotterdamnoord@dierendokters.com om kennis te maken en je interesse te tonen. Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten en hopen je snel te verwelkomen!

Samen streven we naar de best mogelijke zorg voor onze patiƫnten en een positieve en lonende werkervaring voor jou als dierenarts.


DierenDokters Rotterdam Noord

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 1-5 personen
Contactpersoon :
Annelies Stuyfzand
010-8700988
Website: bekijk website
Adres:
Straatweg 44a
3051 BG Rotterdam
Nederland

Bekijk alle vacatures van DierenDokters Rotterdam Noord

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken