Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 1741

Vacature Dierenarts 32uur in Voorburg (Zuid- Holland)

Wegens vertrek naar het buitenland van de vaste dierenarts in loondienst, ben ik op zoek naar een nieuwe collega om ons team te versterken.

DierenDokters Voorburg is een zelfstandige kleine dierenartsenpraktijk in de Randstad. Wij werken samen met andere franchiseondernemingen onder de naam DierenDokters. Het team bestaat uit twee dierenartsen en vier vaste ervaren paraveterinairen. De kliniek is modern en heeft moderne apparatuur.

Ik ben op zoek naar een leergierige, communicatieve collega dierenarts. Ervaring is een pre, maar geen must. Er is een goede begeleiding voor een beginnende dierenarts en voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen op het vakgebied. Daarnaast werk je samen met een ervaren team en hebben wij een fijne klantenkring. Wij hebben geen avond- of weekenddiensten.

Meer informatie over de kliniek kan je vinden op www.dierendokters.com. Heb je interesse en wil je langskomen om kennis te maken? Neem dan contact op met Aline Rodts via arodts@dierendokters.com of bel naar de kliniek op 070-387 2222.


DierenDokters Voorburg

DierenDokters Voorburg

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 1-5 personen
Contactpersoon:
Aline Rodts
070-387 2222
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Prins Bernhardlaan 3
2274 HT Voorburg
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken