Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Minimaal 1 jaar
Vacaturenr: 2467

Dierenarts Gezelschapsdieren regio Den Haag

Gezocht: collega dierenarts voor 1-4 dagen (in overleg) per week voor een kleine, groeiende dierenkliniek in Voorburg Zuid- Holland.

Het team bestaat momenteel uit een dierenarts en vier ervaren paraveterinairen. Onze jonge dierenarts collega heeft besloten de wereld te gaan ontdekken, waardoor er een plek vrij is gekomen. Wij werken als team, waardoor veel ervaring geen must is.

De kliniek heeft een stabiele vaste klantenkring, maar deze is hard aan het groeien. We werken op afspraak met 20 minuten consulten en hebben veel mogelijkheden voor verder onderzoek (uitgebreid lab, röntgen, echo). De paraveterinairen helpen met bloedafnames, infuus aanleggen en andere handelingen. De avond- en weekenddiensten zijn uitbesteed aan de twee spoedklinieken in de regio.

Wij zoeken een collega voor een of meerdere dagen per week. Dit zijn wel vaste werkdagen, geen roulerend rooster. We zoeken een collega die zelfstandig spreekuur kan draaien. Er is mogelijkheid tot extra nascholingen.

Ben je op zoek naar een fijne werkplek in de regio Den Haag? Neem dan contact op met Aline Rodts via email arodts@dierendokters.com of telefonisch 070-3872222.

www.dierendokters.com


DierenDokters Voorburg

DierenDokters Voorburg

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 1-5 personen
Contactpersoon :
Aline Rodts
070-387 2222
Website: bekijk website
Adres:
Prins Bernhardlaan 3
2274 HT Voorburg
Nederland

Bekijk alle vacatures van DierenDokters Voorburg

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken