Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2037

Succesvolle praktijk, werkdruk, veel meer patiënten agv corona - wij gooien het roer om!

Gepassioneerd als we zijn lijden wij onder lange dagen / volle agenda’s om onze patiënten de zorg te bieden die ze verdienen.

Dus DIERENKLINIEK AERDENHOUT & BENNEBROEK gaat uitbreiden!

Meer dierenartsen en waar nodig meer paraveterinairen met als doel onze patiënten duurzaam de zorg te geven die ze verdienen en voor ons team een betere werk-prive balans te realiseren met veel lol in het werk.

Maar ook vaste gezichten in de praktijk in plaats van het inzetten van frequent wisselende zzp’ers.

Niet omzet of winst staan centraal, maar een goede zorg voor onze patiënten en ons eigen plezier in het geven van de best mogelijke zorg en aandacht. Niet volume nastreven, maar kleinschalige kwalitatieve zorg, investeren in patiëntenoverleg, technieken, apparatuur en kennis.

Daarbij past een meer flexibele - parttime- inzet van medewerkers tussen de 3-5 dagen per week al naar gelang de persoonlijke wensen, zoals die zich in de tijd kunnen ontwikkelen.

Kom aan boord!

De praktijk behoeft 2-3 fulltime dierenartsen die we met 4-5 parttimers willen invullen. Er is dus plek voor 1-2 nieuwe parttime of fulltime dierenartsen. Kies de inzet die past bij jouw privé situatie en waarbij jij jouw vak op niveau en met plezier kan uitoefenen binnen ons team! Minder ervaren, geen probleem, we hebben meer dan 50 jaar praktijk ervaring in huis ;-)

Achtergrond Dierenkliniek Aerdenhout & Bennebroek

Onze eerstelijns kliniek heeft vestigingen in Heemstede en Bennebroek. De kliniek is uitgerust met o.a. digitale beeldvorming, laparoscopie, laser therapie, bloedanalyse apparatuur, dentale röntgen en dentale unit. We investeren continue in kennis (doorgroeimogelijkheden) en apparatuur. Het team bestaat uit 3 dierenartsen en 5 paraveterinairen.

Heb je interesse en denk jij diegene te zijn die we zoeken? Bel / mail ons voor meer informatie of als je eerst eens wilt rondkijken en iedereen wilt ontmoeten. Je mag natuurlijk ook direct je CV met motivatie opsturen. Mail naar dkaerdenhout@gmail.com, t.a.v. Birgit Verdouw of bel 023-5240291 en vraag naar Birgit Verdouw.


Dierenkliniek Aerdenhout

Dierenkliniek Aerdenhout

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon:
B. Verdouw
023-5240291
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Zandvoortselaan 160
2106 AP Heemstede
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken