Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 1919

Je houdt ervan om je eigen patiënten goed op te kunnen werken en ze ook te vervolgen. Je hebt een passie voor dieren en je vind het leuk om bij te leren. Je zoekt een gezellig team en wil er, net als wij, elke dag een leuke dag van maken.

In onze hypermoderne en snelgroeiende kliniek zijn wij op zoek naar versterking van ons team. Een leuke, open werksfeer vinden wij belangrijk. Samen bepalen we wat goed werkt en wat niet, en zo creëren we voor onszelf de leukste werkomgeving met de beste kwaliteit!

Je krijgt van ons ruim de tijd om uitgebreide consulten te draaien maar ook om te sparren met je collega's over patiënten. We beschikken over de nieuwste bloedanalyse en röntgen- apparatuur. Tevens hebben we zojuist een heel mooi echo apparaat aangeschaft! We vinden het belangrijk dat je jezelf kan ontwikkelen en we zullen daar samen dan ook een plan voor maken, helemaal op jouw wensen afgestemd.

Je werkdagen zullen in overleg ingedeeld kunnen worden van maandag t/m zaterdag. Aantal uren is in overleg. Geen spoeddiensten tenzij je dit leuk vindt om te doen. Contractvoorwaarden volgens CAO.

Neem gerust even contact op voor een vrijblijvend gesprek of extra info!

Stuur je motivatiebrief en CV naar dierenarts Sandra Rossen sandra@dierenkliniekalmerestad.nl of kijk op onze website www.dierenkliniekalmerestad.nl.


Dierenkliniek Almere-Stad

Dierenkliniek Almere-Stad

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon:
Sandra Rossen
036-3690535
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Wimpelplantsoen 126
1319 ED Almere
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken