Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2337

In onze kliniek zijn we heel erg betrokken bij onze patiënten en onze klanten. We kennen ze goed, we weten wat ze nodig hebben en bellen regelmatig nog even na om te kijken of het goed gaat. Aan de balie is het gezellig en maken we regelmatig een praatje. Eigenaren vertrouwen ons en dat maakt ons beroep leuk omdat we zo altijd het beste voor de patiënt kunnen bieden.

Onze gemiddelde klant is erg gemotiveerd. Daardoor mag je als dierenarts een patiënt vaak uitgebreid opwerken bij problemen. We hebben een hypermoderne echo incl. doppler, digitaal rontgenapparaat en de nieuwste bloed analyse apparatuur in huis (idexx). We werken zelfs met smartflow om alle patiënten in de kliniek goed in de gaten te houden.

Verder houden we een minimale consult tijd van 20 minuten per patiënt aan zodat je alle tijd hebt. En wanneer je langer nodig hebt, is dit geen probleem.

Onze kliniek staat bekend om onze persoonlijkheid, we bepalen samen hoe we de beste zorg kunnen leveren. Als teamlid heb je veel invloed op alle processen en denken we samen na over de beste therapieën en behandelingen. Wat zou je nog verder op de plank willen hebben, wil je graag de gebitjes of echo's oppakken? Alles is mogelijk en bespreekbaar.

Onze teamleden zijn vrij in het bepalen van het aantal uren, verlof en dagen die ze willen werken. De deur van het kantoor staat altijd open voor een praatje of voor leuke ideeën. We werken met de veterinaire CAO, salarisschaal is bespreekbaar. Je hebt een riant nascholingsbudget tot je beschikking.

Voel jij je nu al thuis?

Neem gerust even contact op voor een vrijblijvend gesprek of extra info!

Stuur je motivatiebrief en CV naar dierenarts Sandra

sandra@dierenkliniekalmerestad.nl of kijk op onze website www.dierenkliniekalmerestad.nl.


Dierenkliniek Almere-Stad

Dierenkliniek Almere-Stad

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon :
Sandra Rossen
036-3690535
Website: bekijk website
Adres:
Wimpelplantsoen 126
1319 ED Almere
Nederland

Bekijk alle vacatures van Dierenkliniek Almere-Stad

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken