Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk

Gezocht: een dierenarts met passie voor het vak!

Wij zijn op zoek naar een collega die net zo gepassioneerd is over ons vak als wij. Jij vind hoge kwaliteit van gezondheidszorg en het leveren van service belangrijk.

We zijn een gezellig team en houden van een leuke, open werksfeer. Meedenken over het functioneren van de kliniek wordt zeer gewaardeerd. Binnenkort verhuizen wij naar een nog grotere moderne kliniek met uitbreidingsmogelijkheden en zijn daarom op zoek naar een aanvulling op ons team.

Je kan binnen een half uur op de kliniek aanwezig zijn bij een spoed avond. We zoeken iemand voor minimaal 20 uur per week met eventuele uitbreiding in de toekomst. Je werkt 1 weekend in de maand incl. dienst en je hebt vaste dagen door de weeks. Er is altijd achterwacht bereikbaar. Mocht je nog woonplek zoeken, huisvesting in nieuwbouw luxe appartement van 95m2 is bespreekbaar.

Je werkdagen zullen in overleg ingedeeld kunnen worden van maandag t/m zaterdag. Tijdens vakanties is er een mogelijkheid tot meer werken.

Stuur je motivatiebrief en CV naar dierenarts Sandra Rossen sandra@dierenkliniekalmerestad.nl of kijk op onze website www.dierenkliniekalmerestad.nl


Dierenkliniek Almere-Stad

Dierenkliniek Almere-Stad

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon:
Sandra Rossen
036-3690535
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Grootzeil 222
1319DE Almere
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken