Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk

Dierenarts GD gezocht!

Wie? Dierenkliniek Bloombird Beuningen, een 100% gezelschapsdierenkliniek, zowel 1e- als 2e-lijns.

Waar? Buitengewoon Beuningen! Prachtig gelegen middenin een groen en waterrijk gebied en tóch dichtbij de geneugten van een grote stad. Beuningen is goed bereikbaar en ligt op steenworp afstand van zowel Nijmegen als Arnhem en nog geen uur rijden vanaf Utrecht.

Wij! Een gezellig team dat graag het onderste uit de kan haalt om de patiënten én hun baasjes zo goed mogelijk te helpen. We werken met de modernste apparatuur en zijn altijd bezig met het uitbreiden van onze kennis en kunde. Door onze concepten maken we diergeneeskunde bereikbaar voor een breed publiek, zónder te hoeven bezuinigen op de kwaliteit.

Jij! Een (pas) afgestudeerde dierenarts, in bezit van rijbewijs, die op zoek is naar een baan waarin je je thuis voelt en verder kunt groeien. Je vindt het leuk om je te ontwikkelen op het gebied van bijvoorbeeld tandheelkunde, echografie of laparoscopie.

Ervaring? Niet nodig, wij helpen je! Voor ons is het belangrijk dat je gemotiveerd bent, zin hebt om aan de slag te gaan en graag veel wil leren.

Wij bieden: Een toffe baan waarin je samenwerkt met enthousiaste collega’s en veel tevreden klanten! Om te beginnen voor 3 dagen per week, maar aangezien we hard groeien is er snel zicht op meer uren. Spoeddiensten hoef je niet te doen, wel zijn wij in het weekend geopend. Salaris is marktconform en daarnaast hebben we gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden en een goed nascholingsbudget.

Klinkt goed? Top! Stuur snel een email met je CV en motivatie naar marcel.de.kruijff@evidensia.nl.

Toch nog vragen? Neem een kijkje op onze website www.dierenkliniekbloombird.nl of stuur mij een mail en we maken een (bel)afspraak.

Ken jij iemand anders die geschikt is voor deze baan? De gouden tip is 1500 euro waard! Vraag naar de voorwaarden.


Dierenkliniek Bloombird Beuningen B.V.

Dierenkliniek Bloombird  Beuningen B.V.

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon:
Marcel de Kruijff
06-51088884
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Claudiuslaan 60
6642AG Beuningen
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken