Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 1566

Dierenkliniek Bloombird Zuidoostbeemster zoekt gezellige dierenarts (m/v) 8,5-24 uur

Wie? Dierenkliniek Bloombird Zuidoostbeemster, een 100% gezelschapsdierenkliniek.

Waar? Het mooie Zuidoostbeemster, als onderdeel van De Beemster bekroond met het predicaat Werelderfgoed! Gunstig gelegen op een steenworp afstand van Purmerend en slechts 20 minuten van Amsterdam / 45 minuten van Utrecht.

Wij! Een gezellig team dat graag het onderste uit de kan haalt om de patiënten én hun baasjes zo goed mogelijk te helpen. We werken met de modernste apparatuur en zijn altijd bezig met het uitbreiden van onze kennis en kunde. Door onze concepten maken we diergeneeskunde bereikbaar voor een breed publiek, zónder te hoeven bezuinigen op de kwaliteit.

Jij! Een (pas) afgestudeerde dierenarts, in bezit van rijbewijs, die op zoek is naar een baan waarin je je thuis voelt en verder kunt groeien. Je vindt een goede werksfeer en leuke collega’s belangrijk. Je vindt het leuk om je te ontwikkelen op het gebied van bijvoorbeeld tandheelkunde, echografie of laparoscopie.

Ervaring? Zou fijn zijn. Mocht je nog niet zoveel ervaring hebben zullen we je daar waar nodig helpen! Voor ons is het belangrijk dat je gemotiveerd bent, zin hebt om aan de slag te gaan en graag veel wil leren.

Wij bieden: Een toffe baan waarin je samenwerkt met enthousiaste collega’s en veel tevreden klanten! Om te beginnen voor 1-3 dagen per week, maar aangezien we hard groeien is er snel zicht op meer uren. Spoeddiensten hoef je niet te doen. Salaris is marktconform en daarnaast hebben we gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden en een goed nascholingsbudget.

Klinkt goed? Top! Stuur snel een email met je CV en motivatie naar marcel.de.kruijff@evidensia.nl. Toch nog vragen? Neem een kijkje op onze website www.dierenkliniekbloombird.nl of stuur mij een mail en we maken een (bel)afspraak.


Dierenkliniek Bloombird Zuidoostbeemster B.V.

Dierenkliniek Bloombird  Zuidoostbeemster  B.V.

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon:
Marcel de Kruijff
06-51088884
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Purmerenderweg 43A
1461 DD Zuidoostbeemster
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken