Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 1803

Dierenkliniek Bloombird Beuningen: Leuke dierenarts baan en gratis vliegticket t.w.v. max. 600 euro aangeboden!

Zie jij door de bomen het bos niet meer? Kan jij tussen al die advertenties ook die ene echte leuke baan niet meer vinden? Stop dan met zoeken en lees deze advertentie!

Dierenkliniek Bloombird Beuningen is namelijk opzoek naar jou! Een (pas) afgestudeerde dierenarts, in bezit van rijbewijs, die op zoek is naar een baan waarin je je thuis voelt en verder kunt groeien. Je vindt een goede werksfeer en leuke collega’s belangrijk. Je vindt het leuk om je te ontwikkelen op het gebied van bijvoorbeeld tandheelkunde e/o echografie.

Je komt terecht in een gezellig team van 3 dierenartsen en 5 assistenten dat graag het onderste uit de kan haalt om de patiënten én hun baasjes zo goed mogelijk te helpen. We werken met de modernste apparatuur en zijn altijd bezig met het uitbreiden van onze kennis en kunde. Door ons concept maken we diergeneeskunde bereikbaar voor een breed publiek, zónder te hoeven bezuinigen op de kwaliteit. Ons klantenbestand bestaat voornamelijk uit gezellige en gemotiveerde klanten.

Heb je ervaring? Dat zou fijn zijn. Mocht je nog niet zoveel ervaring hebben zullen we je daar waar nodig helpen! Je staat er dus niet alleen voor! Voor ons is het belangrijk dat je gemotiveerd bent, zin hebt om aan de slag te gaan en graag veel wil leren. Onze arts vindt het leuk om jou goed te begeleiden.

Wij bieden je een toffe baan waarin je samenwerkt met enthousiaste collega’s en veel tevreden klanten! Het aantal dagen is in overleg! Salaris is marktconform (CAO) en daarnaast hebben we gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden en een goed nascholingsbudget. Daarnaast mag je je huisdier(en) meenemen naar het werk!

Daarnaast gunnen wij jou ook je vrije tijd! Mocht je bij ons komen werken dan ontvang je tevens 600 euro voor een vliegticket naar keuze*! Zo kan je lekker uitrusten tijdens je welverdiende vakantie!

Wij zoeken twee extra artsen voor Dierenkliniek Bloombird Beuningen. Beuningen ligt op een steenworp afstand van Arnhem en Nijmegen.

Stuur snel een korte email met je CV naar marcel.de.kruijff@evidensia.nl. Toch nog vragen? Neem een kijkje op onze website www.dierenkliniekbloombird.nl of stuur mij een mail en we maken een (bel)afspraak.

Ken jij iemand die perfect is voor deze baan? Heb jij de gouden tip? Dan verdien jij misschien wel 1500 euro*!

*vraag naar de voorwaarden


Dierenkliniek Bloombird Beuningen

Dierenkliniek Bloombird Beuningen

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon:
Marcel de Kruijff
06-51088884
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Claudiuslaan 60
6642 AG Beuningen
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken