Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2112

Zoek jij een goede start van je carrière?

Een goed begin is het halve werk! Uit onderzoek blijkt dat je eerste werkgever zeer belangrijk is voor de rest van je diergeneeskundige carrière.

Jij wilt natuurlijk de beste start als dierenarts en daarom zijn we opzoek naar jou! Een (pas) afgestudeerde dierenarts, in bezit van rijbewijs, die op zoek is naar een baan waarin je je thuis voelt en verder kunt groeien. Je vindt een goede werksfeer en leuke collega’s belangrijk. Je vindt het leuk om je verder te ontwikkelen als dierenarts en misschien wel op een specifiek gebied zoals bijvoorbeeld tandheelkunde e/o echografie.

Je komt terecht in een klein gezellig team dat graag het onderste uit de kan haalt om de patiënten én hun baasjes zo goed mogelijk te helpen. We werken met de modernste apparatuur en zijn altijd bezig met het uitbreiden van onze kennis en kunde. Door ons laagdrempelige concept maken we diergeneeskunde bereikbaar voor een breed publiek, zónder te hoeven bezuinigen op de kwaliteit.

Onze kliniek heeft een breed aanbod van patiënten. Dagelijks voeren we allerlei behandelingen uit van consulten tot operaties. Je kan hier dus uitstekend de kneepjes van ons mooie vak leren.

Daarnaast zijn wij onderdeel van Evidensia waardoor deze baan een mooie opstap kan zijn naar veel carrièremogelijkheden binnen onze kliniek maar ook binnen de groep.

Heb je ervaring? Dat zou fijn zijn. Mocht je nog niet zoveel ervaring hebben zullen we je daar waar nodig helpen! Je staat er dus niet alleen voor! Je staat altijd samen met een ervaren arts! Voor ons is het belangrijk dat je gemotiveerd bent, zin hebt om aan de slag te gaan en graag veel wil leren. Onze artsen vinden het leuk om jou goed te begeleiden.

Wij bieden je een toffe baan waarin je samenwerkt met enthousiaste collega’s en veel tevreden klanten! Het aantal dagen is in overleg! Salaris is marktconform (CAO) en daarnaast hebben we gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden en een goed nascholingsbudget. Heb je een hond? Ook die mag gezellig mee naar het werk!

Dierenkliniek Bloombird Zuidoostbeemster is gunstig gelegen op een steenworp afstand van Purmerend en slechts 20 minuten van Amsterdam / 45 minuten van Utrecht.

Stuur snel een email met je CV en motivatie naar marcel.de.kruijff@evidensia.nl. Toch nog vragen? Neem een kijkje op onze website www.dierenkliniekbloombird.nl of stuur mij een mail en we maken een (bel)afspraak.


Dierenkliniek Bloombird Zuidoostbeemster B.V.

Dierenkliniek Bloombird Zuidoostbeemster B.V.

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon :
Marcel de Kruijff
06-51088884
Website: bekijk website
Adres:
Purmerenderweg 43 A
1461 DD Zuidoostbeemster
Nederland

Bekijk alle vacatures van Dierenkliniek Bloombird

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken